Prop de 500 persones es concentren en Almenara per a demanar les esculleres per protegir la platja

concentració 1Prop de 500 persones s'han concentrat  en el Passeig Marítim d'Almenara per a exigir la construcció de les cinc esculleres per  protegir el litoral de la regressió que ha ha fet desaparèixer bona part de la platja i ha destrossat el passeig marítim. La concentració ha sigut convocada per la Plataforma en Defensa de la Costa amb el suport de l'Ajuntament. De fet han acudit representants dels tres grups municipals (PSPV, PP i Compromís). Escoltem el president de la Plataforma, Cristóbal Gómez.

El president de la Plataforma en Defensa de la Costa, Cristóbal Gómez, s'ha mostrat “molt content per l'important suport que hem tingut en el dia d'avui, la qual cosa fa veure que els veïns recolzen la nostra lluita per salvar la platja, per salvar Almenara, per la qual cosa amb més força si cap anem a seguir barallant pel nostre objectiu, o siga, que es construïsquen les esculleres que protegisquen el nostre litoral per a poder recuperar la platja i que no hi haja més destrosses en les infraestructures com el passeig”.

concentració 4Gómez també ha valorat “positivament les obres per a arreglar el passeig, perquè no pot quedar-se així, però amb la mínima protecció no serveix perquè al següent temporal els danys tornaran a aparèixer, per la qual cosa les esculleres ja són imprescindibles i urgents” cosa que “han pogut veure totes les autoritats que han passat en els últims dies com el Ministre, el Delegat del Govern o el President de la Generalitat, però és moment de deixar arrere el moment de la foto i que complisquen les seues paraules, que ja han vist com està tot i han d'actuar urgentment, per la qual cosa demanem a tots l'execució immediata de les esculleres” perquè “veiem que amb una mica de voluntat per part dels polítics, el problema estaria resolt”. “No ens val que vinguen a fer-se fotos per a la premsa i que nosaltres seguim sense esculleres”.

Pel que Gómez ha assenyalat que “no ens val que ens entretinguen posant pedres i fent actuacions que al pròxim temporal es portarà el mar, sinó que volem les esculleres, que lleven les pedres per a recuperar la platja i que de pas reparen tot perquè si no les construeixen no solament està en joc la nostra platja, sinó també el passeig, les cases i l'economia de la localitat”.

No es descarta que les mobilitzacions continuen en un futur. Fins i tot s'està plantejant una expedició per a anar a Madrid para concentrara i reivindicar davant del Ministeri d'Agricultura i Alimentació, Medi ambient i Pesca.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació