Les Jornades de la Taronja i la Clemenules a Borriana superen les expectatives previstes

jornadestaronjaplat3La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Borriana ja disposa de part de les xifres d'impacte de la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Taronja i la Clemenules, i ha volgut fer-les públiques per «mostrar la implicació tant dels restauradors com de la clientela que, un any més, es decanta per aquesta opció a l'hora de triar entre els menús que han preparat especialment els onze establiments participants», tal com ha recordat l'edil de l'àrea, Santiago Zorío.

Les Jornades Gastronòmiques de la Taronja i la Clemenules que aquest any  s'han tornat a fer extensibles i es programen en les poblacions veïnes de Moncofa, Nules, La Llosa i Almenara s'ha consolidat a Borriana com una de les opcions més seguides dins del llistat de certàmens gastronòmics que se celebren a la ciutat al llarg de l'any.

Tan sols cal fer un cop d'ull a les xifres del primer cap de setmana de celebració de les Jornades per comprovar-ho. Es van iniciar divendres passat dia 20 de febrer en fins a onze restaurants de Borriana, com són La Cabanenca Gastrocarnisseria , el Cercle Fruiter, la pizzeria Dóna Paolo, el Restaurant Mestral, el Restaurant El Morro, el Restaurant San Marino, Savarin Arrosseria Restaurant, Scala Restaurant, Pizzeria Ristorante Pinocchio, .Restaurant Nàutic Borriana, i La Taverna de Ricardo, i en tan sol tres dies d'oferta dels menús especials, es va aconseguir atreure a un total de 309 comensals que van triar els plats en els quals els cítrics són protagonistes.

Així, l'impacte econòmic total de tan sols el primer cap de setmana de celebració de les Jornades supera els 6.000 euros, ja que el preu mitjà dels menús oscil·la entre els 19 i els 20 euros. Tal com ha destacat Zorío, “no havíem tingut sort amb les condicions meteorològiques, ja que precisament el dia d'inici de les Jornades va coincidir amb el primer dia del temporal que durant tres dies va afectar fortament a Borriana.

Encara així, la primera de les anàlisi no pot ser més positiva, i si en aquests tres dies es van superar els 300 menús servits, esperem que al final d'aquesta setmana, el dia 5 de febrer, quan es donen per tancades les jornades, la xifra haja seguit creixent i tornem a concloure que un any més han estat un èxit organitzatiu i de participació”. 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació