Èxit en la primera edició de la Festa Nàutica a Borriana

festanautica2Centenars de persones han gaudit de sis disciplines a la mar

La Festa Nàutica organitzada pel Servei Municipal d'Esports i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Borriana ha aconseguit congregar a centenars de persones al voltant de les fins a sis disciplines nàutiques que durant tot el cap de setmana s'han pogut practicar en la Platja de l'Arenal.


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i els regidors de Turisme, Santi Zorío i de Poblats Marítims, Vicent Aparisi no han volgut perdre's aquesta primera jornada en la qual la meteorologia semblava complicar a primera hora del matí la pràctica esportiva. Però tal com han explicat des del SME, “hem acabat  molt contents de la participació en tots i cadascun dels esports que s'oferien, ja que les condicions de vent de primera hora del matí  del dissabte podien dificultar un desenvolupament de la Festa Nàutica que després s'ha convertit en un èxit tant de diversió com de condicions per a experimentar amb cada disciplina”.


Així, a mesura que les condicions han anat millorant, el grup d'aproximadament cinquanta persones que s'havia inscrit en el primer torn han pogut començar a practicar el Surf, el Windsurf o el Padel juntament amb els membres del Club Surf Borriana i el Windsurfing Club Borriana; iniciant-se en la Vela amb els consells de les persones de les Escoles de la Mar de la Generalitat, la directora de les quals, Diana Saura també ha estat present; O atrevint-se amb el Caiac i el Caiac Polo al costat de la gent del Club Nàutic i del Club de Regates Athletic Borriana que durant tot el matí han guiat i divertit als participants en cada torn de pràctica d'esports nàutics.


Tal com s'ha explicat des del mateix SME, “la bona afluència de participants, demostra que Borriana s'ha posicionat com un referent en els esports nàutics, tant per a la celebració de competicions, com per a la mateixa gent de Borriana i voltants, per això esperem que aquesta II Festa Nàutica culmine demà amb un altre de dia de bon temps i de gran participació”.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació