Xavi Castillo obri el "Teatre a la Fresqueta" a Borriana (Torre de la Mar)

alafrequetapresenLa cita arribarà cada divendres de juliol

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el tècnic de l'àrea, Rafael Marañón, han presentat la programació teatral que es realitzarà durant el mes de juliol a la Torre de la Mar, que aquest any arriba a la seua dotzena edició, després de que fora recuperada el passat any pel departament cultural. En aquesta ocasió i tal com ha explicat Granel «seran quatre les actuacions, una cadascun dels divendres del mes de juliol les que s'oferiran a la Torre de la Mar, on fins i tot hem duplicat la capacitat d'acollir al públic vist l'èxit del passat any, i per això animem a tot el món a recuperar eixa tradició «d'estar a la fresqueta» conjugada amb el millor teatre». Totes elles tindran lloc a les onze de la nit i seran totalment gratuïtes. Els espectacles són de companyies valencianes professionals i s'inclouen dins del circuit de teatre de l'Institut Valencià de Cultura, amb el qual l'Ajuntament continua el seu conveni de col·laboració.

A continuació, ha estat el tècnic de l'àrea qui ha detallat les diferents representacions, explicant que «aquest divendres, dia 7 de juliol, s'encetarà el cicle amb la companyia Pot de Plom Teatre i Xavi Castillo com a protagonista». El gran triomfador de l'any passat, que va omplir de públic de gom a gom les immediacions de la Torre del Mar per al seu espectacle, «torna este any amb un espectacle especial per al Cicle de teatre d'estiu de Borriana. A Xavi Castillo Mix. Borriana Edition», l'actor nascut a Onda farà un repàs als seus espectacles i oferirà una selecció dels millors moments, que barrejarà amb els comentaris de l'actualitat més recent, sempre amb el seu to se sàtira i humor.  

A continuació, Marañón ha avançat la resta de la programació, que «el dia 14 de juliol, portarà fins Borriana a la companyia Guerrilla Impro, que presentaran el seu nou espectacle Improº, i que esperem que farà gaudir al públic d'una bona estona amb el seu particular teatre d'improvisació que fa que cada representació siga diferent i que el públic participe activament en l'espectacle». Guerrilla Impro  és una companyia creada a l'any 2013 especialitzada en teatre d'improvisació. Està formada per actors ben presents dins del panorama de l'improvisació a València com són Javier González, Mari Marcos, Jano de Miguel i Alejandro Portaz

El dia 21 de juliol la companyia Purna Teatre presentarà de la mà de Pau Blanco i Xavo Giménez l'obra Spaña.  Un espectacle d'humor àcid i combatiu en el que es parla amb to crític sobre els tòpics de que a Espanya només es gaudeix, els problemes es deixen de costat, a més de repassar els anys del «tot val» i dels grans esdeveniments.

I per tancar el cicle, el dia 28 de juliol l'actor valencià Rafa Alarcón representarà l'espectacle  No es por tí, es por mí en el que es parla amb molt d'humor sobre temes de parella. Rafa Alarcón és habitual al Circuit de café teatre i comèdia de la ciutat de València, a més d'aparéixer en diferents produccions i sèries de televisió. Tal com ha volgut resumir el regidor de Cultura, Vicent Granel, «de nou portem fins a Borriana el bo i millor del teatre valencià, i per això estem satisfets de poder oferir una obra cada cap de setmana del mes de juliol, per tal d'animar a la ciutadania a participar i apropar-los espectacles culturals de qualitat en espais públics i oberts que oferixen les millors possibilitats durant l'època estiuenca». 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació