Borriana presenta el cartell taurí de Misericòrdia amb el reforç de seguretat instal•lat per a casos d'emergència

misericordiataurí2La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer detalla al costat de la Comissió de Festes els diferents actes taurins que tindran lloc entre l'1 i el 10 de setembre

Un any més, l'arribada del mes de setembre porta lligades les festes en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia, enguany més ràpid que mai ja que el seu inici s'avança a l'1 de setembre, per la qual cosa la regidoria de Festes ha decidit també avançar al màxim les presentacions dels diferents actes que s'han programat per als deu dies de celebracions patronals.

Així, la regidora de l'àrea, Lluïsa Monferrer s'ha reunit una vegada més amb els membres de la Comissió de Festes per a presentar el cartell físic que durant els pròxims dies serà distribuït en la ciutat per a anunciar els diferents actes taurins. Així, en el cas dels dos tancaments que tindran lloc durant les festes es mantindrà el recorregut que es va ampliar el passat any des de carrer Misericòrdia. El primer d'ells tindrà lloc el dissabte 2 de setembre, mentre que el segon d'ells arribarà el dilluns dia 4.

A més, la màxima responsable de l'àrea de Festes municipal, Lluïsa Monferrer ha volgut avançar que “el nombre total de bous serà de 15, una xifra que és possible gràcies a l'esforç de les penyes taurines que patrocinaran un total de 9, i que seran procedents de ramaderies de primer nivell com Adolfo Martín, La Palmosilla, San Martín o Montalvo”.

Des de la Comissió també s'ha informat que “totes les vesprades després de l'exhibició dels bous salvatges, ramaderies autòctones com Germán Vidal, Miguel Parejo o La Paloma, s'encarregaran de les vaquetes i dels mansos, la qual cosa servirà per a completar cada vesprada les celebracions”.

Dins de les principals novetats al voltant de les festes de la Misercòrdia, des del consistori s'ha volgut remarcar “el reforç que a nivell de seguretat viurem per primera vegada a Borriana, ja que la instal·lació de les conegudes com a portes-barrera que ja es van provar fa un mes en el recinte taurí permeten separar les places de la resta de carrers, la qual cosa en cas d'emergència facilita i agilita tant el tancament dels bous com una possible evacuació”. 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació