Naix l'Associació Espai Audiovisual de Proximitat (ESAP)

ESAP reunión gva 1Impulsar l'espai audiovisual valencià des de la proximitat és l'objectiu

L'associació Espai Audiovisual de Proximitat (ESAP), entitat que agrupa a mitjans de comunicació i productores audiovisuals de tota la Comunitat Valenciana, ha començat a donar a conéixer el seu projecte a les diferents institucions, entitats i col·lectius de la Comunitat Valenciana. ESAP es presenta amb la voluntat d'ajudar a enfortir l'espai audiovisual valencià des dels mitjans de proximitat. 


El primer acte oficial de l'entitat ha estat la seua presentació al Secretari Autonòmic de Comunicació de la Generalitat Valenciana, José María Vidal. Des de la junta directiva d'ESAP s'ha traslladat al responsable de comunicació del govern valencià, les inquietuds del col·lectiu i la necessitat d'ajuntar esforços entre el sector audiovisual tant privat com públic amb les administracions.


Els mitjans de proximitat, destacava Juan Antonio Villalba, president de l'ESAP, "són els que estan més a prop del territori, de la seua gent, i poden ajudar molt a vertebrar un espai de comunicació valencià des de la proximitat a tota la Comunitat Valenciana". En aquest sentit, Villalba incidia que "aquest projecte sols potser possible des d'una visió oberta, de col·laboració, de complicitat de tot el teixit comunicatiu valencià, tant privat com públic. I amb la qualitat com a referent de treball".


Des d'ESAP es considera que cal dinamitzar i potenciar els mitjans de comunicació de proximitat per tal d'enfortir l'espai audiovisual valencià. "Som experts en la gestió de recursos escassos, on el nostre principal capital ha estat la il·lusió. I volem continuar treballant amb la mateixa il·lusió però amb la complicitat de tots com l'única garantia de futur", afirmava Villalba.

L'associació està treballant en projectes de col·laboració entre les televisions de proximitat, des de la sindicació a la coproducció de continguts, que seran una realitat durant el 2018. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació