La FVMP signa un conveni de col.laboració amb l'associació Espai Audiovisual de Proximitat (ESAP)

ESAP FIRMA 1La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha anunciat la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'associació ‘Espai Audiovisual de Proximitat’ (ESAP) amb l'objecte d'impulsar i fomentar la informació de proximitat així com d'establir un espai comú de treball que afavorisca l'accés a la informació més propera per al ciutadà. 

A través d'aquest acord ambdues organitzacions es comprometen a col·laborar de forma activa per a establir sinergies que afavorisquen i aposten per la informació de proximitat. D'aquesta forma es pretén que la informació dels esdeveniments d'interès general que esdevenen en els municipis de la Comunitat puguen ser compartits entre els diferents mitjans locals para d'aquesta forma aconseguir una major difusió entre la ciutadania propiciant una major dinamització de l'espai audiovisual valencià. L'acord ha comptat amb el suport del secretari autonòmic de comunicació, José María Vidal qui ha participat en les reunions prèvies a la signatura definitiva del conveni de col·laboració. ESAP FIRMA 2

Segons s'arreplega en l'acord aconseguit, ambdues entitats aposten pel treball col·laboratiu i transversal entre els diferents mitjans locals com poden ser les emissores de radi i les televisions amb l'objecte de rendibilitzar els recursos. Compartir continguts, informació, programació i fins i tot recursos tecnològics és una de les premisses sobre les quals posa l'accent aquest acord i que, tal com ha subratllat el president de la FVMP, Ruben Alfaro “permetrà donar un important impuls a la informació de proximitat que avui dia és clau per a la majoria de veïns i veïnes dels nostres municipis”.

En aquest sentit Alfaro ha destacat que aquest acord de col·laboració també suposa una gran aposta per a “enfortir i avançar en la vertebració del territori ja que compartint recursos els mitjans locals podran atendre les nombroses necessitats d'informació dels seus ciutadans”.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació