La Generalitat enviarà informació per Whatsapp des del 19 de març

WhatsApp GeneralitatL'aposta de la Generalitat per l'acostament de les institucions a la ciutadania s'amplia i incorpora, a partir del pròxim dia 19 de març, un nou servei de notícies i alertes a través de Whatsapp. Els usuaris que desitgen subscriure's rebran de forma automàtica notícies d'actualitat i informació útil sobre qüestions que afecten a la Comunitat Valenciana en l'àmbit d'actuació de l'Administració autonòmica.


Per a donar-se d'alta en aquest servei bastarà amb enviar un missatge al número de telèfon 629 462 912 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure aquest nombre en l'agenda de contactes.

Aquest sistema de missatges és gratuït i no suposa cost algun per al ciutadà, que podrà donar-se de baixa en qualsevol moment fent arribar un missatge de desactivació amb la paraula 'BAIXA' pel mateix canal. El tractament d'aquestes dades es farà d'acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Informació immediata i de primera mà

Durant les inundacions de fa uns mesos o l'ona de fred que va afectar a tota la Comunitat Valenciana, les xarxes socials i serveis de missatgeria de la Generalitat es van convertir en canals d'informació fonamentals i útils per a la població. Amb aquesta iniciativa es pretén obrir una nova finestra a la ciutadania perquè puguen conèixer de primera mà i de forma immediata les alertes que puguen afectar a la seua vida diària.

Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar als usuaris. La Generalitat no contestarà ni rebrà informació per aquesta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació