Arranca la programació de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de Sagunt amb ‘De Sukei a Naima’

DE Sukei a NaimaEs una coproducció de l’institut Valencià de Cultura amb la companyia La Dependent

Les representacions de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de Sagunt comencen hui 19 de juliol amb la coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i lacompanyia La dependent ‘De Sukei a Naima’, escrita per Gemma Miralles i dirigida per Cristina Lügstenmann.


‘De Sukei a Naima’ està interpretada per Pepa Miralles, Pepe Sellés, Vicent Pastor, Gemma Miralles, Marta Chiner, Rafa Segura i Aina Gimeno, la escenografia es de Jon Berrondo, la il·luminació de Víctor Antón, el vestuari de Pasqual Peris i la música i la banda sonora son de Rafael Arnal i Blas Payri. El text va rebre el Premi Teatre en Valencià Eduard Escalante als Premis literaris Ciutat de València 2016.

A ‘De Sukei a Naima’ prenent como a referència l’expulsió dels moriscos l’any 1609, s’aborden diversos temes d’actualitat com la migració, els desplaçats, la integració i el perdó. ‘De Sukei a Naima’ és la història dels patiment d’una societat sotmesa per preservar la seua religió i els seus
costums. És la història de supervivència d’una nissaga familiar, un fet històric ocorregut ara fa 400 anys i que hui ens resulta tan proper, centrat en la història de tres dones, tres generacions i tres decisions que marcaran la resta de les seues vides.

Sagunt a escena continua el pròxim divendres 21 de juliol amb el concert de Silvia Pérez Cruz ‘Vestida de nit’, les localitat d’aquest concert estan pràcticament exhaurides, i continuarà el cap de setmana amb l’estrena en el Teatre Romà de l’espectacle ‘Man Ray’, una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura amb la companyia Taiat Dansa i el festival Grec de Barcelona, on la passada setmana es va estrenar aquest espectacle sobre la figura d’aquest artista multidisciplinar.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació