Arranca la programació de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de Sagunt amb ‘De Sukei a Naima’

DE Sukei a NaimaEs una coproducció de l’institut Valencià de Cultura amb la companyia La Dependent

Les representacions de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de Sagunt comencen hui 19 de juliol amb la coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i lacompanyia La dependent ‘De Sukei a Naima’, escrita per Gemma Miralles i dirigida per Cristina Lügstenmann.


‘De Sukei a Naima’ està interpretada per Pepa Miralles, Pepe Sellés, Vicent Pastor, Gemma Miralles, Marta Chiner, Rafa Segura i Aina Gimeno, la escenografia es de Jon Berrondo, la il·luminació de Víctor Antón, el vestuari de Pasqual Peris i la música i la banda sonora son de Rafael Arnal i Blas Payri. El text va rebre el Premi Teatre en Valencià Eduard Escalante als Premis literaris Ciutat de València 2016.

A ‘De Sukei a Naima’ prenent como a referència l’expulsió dels moriscos l’any 1609, s’aborden diversos temes d’actualitat com la migració, els desplaçats, la integració i el perdó. ‘De Sukei a Naima’ és la història dels patiment d’una societat sotmesa per preservar la seua religió i els seus
costums. És la història de supervivència d’una nissaga familiar, un fet històric ocorregut ara fa 400 anys i que hui ens resulta tan proper, centrat en la història de tres dones, tres generacions i tres decisions que marcaran la resta de les seues vides.

Sagunt a escena continua el pròxim divendres 21 de juliol amb el concert de Silvia Pérez Cruz ‘Vestida de nit’, les localitat d’aquest concert estan pràcticament exhaurides, i continuarà el cap de setmana amb l’estrena en el Teatre Romà de l’espectacle ‘Man Ray’, una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura amb la companyia Taiat Dansa i el festival Grec de Barcelona, on la passada setmana es va estrenar aquest espectacle sobre la figura d’aquest artista multidisciplinar.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació