apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

La Llosa vol l'opció d'interior per a l'AVE

ximollopissÀUDIO | Ximo Llopis, alcalde de la Llosa, ens ha comentat que el municip aposta per el traçat d'interior del projecte AVE, i no contempla l'opció litoral que afegiria més barreres i més complicacions a les ja existentes, d'entre altres agreujaria el problema del barranc de Talavera. Amb l'alcalde hem repassat també altres continguts de l'actualitat del municipi, com les obres que estan en marxa i els plans d'ocupació.

Comencen les festes de La Llosa (Ximo Llopis)

ximollopissÀUDIO | Amb l'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, hem parlat dels projectes que safrontaran en el darrer trimestre de l'any, però també de les festes que s'inicien en la localitat este cap de setmana en honor a Sant Felip i Sant Isidre. Una programació completa i variada, i que complirà amb tota la normativa còvid.

Café de la comarca. L'actualitat de la Llosa (20-9-2021)

llopis 20sÀUDIO | El començament de la guarderia, el curs de carretilleros i les licitacions d'obres son alguns dels temes que hem tractat amb l'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, al qui també hem preguntat per la tornada dels bous al carrer. En època de ruixats i d'inestabilitat en l'oratge, el municipi mira sempre de reüll al barranc de Talavera, del que s'espera una solució que de moment no ha arribat.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació