Adif implantarà un nou expenedor de bitllets a l'estació de tren de La Llosa

Adif La Llosa 1L'Ajuntament de La Llosa porta diverses setmanes treballant conjuntament amb Adif per millorar l'estació de la localitat. Les pluges van provocar que s’inundara el pas subterrani de l'estació ja que es va avariar la bomba que extrau l'aigua. Com a conseqüència de la reparació dels usuaris que arriben a La Llosa s'han de baixar a Xilxes per després tornar amb tren a la Llosa o bé baixar a Almenara perquè la Policia Local de La Llosa els porte fins a la localitat.

L'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis ha apuntat que s'instal·larà una bomba de major capacitat per evitar situacions d'estes característiques. El màxim responsable de zona d'Adif ha visitat La Llosa per comprovar la reparació a realitzar i també per a comprometre la instal·lació d'un expenedor de bitllets a l'estació, una demanda que es planteja des de l'Ajuntament des de fa anys.

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació