La Llosa rep 52.000 euros del Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis de la Diputació

8 IMG 2114 CopyEl Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis de la Diputació habilitat el passat any, i que en 2017 ha donat pas al major esforç inversor mai realitzat pel Govern Provincial amb els 12.135.000 euros del Pla Castelló 135, segueix donant els seus fruits i “ajudant al fet que els municipis de la província responguen a les necessitats dels seus veïns”. Així ho ha destacat el diputat responsable de l'Oficina Tècnica, Ibán Pauner, després de conèixer els treballs empresos per l'Ajuntament de La Llosa.

“Es tracta de posar a la disposició de tots els ajuntaments de la província els recursos econòmics necessaris perquè, a través d'inversions en obres o serveis, milloren el benestar i la qualitat de vida dels seus veïns”, ha argumentat Pauner. És el cas dels 52.000 euros destinats a La Llosa en el pla inversor del passat any i que han permès que la localitat de la Plana Baixa haja pogut escometre el reasfaltat d'un tram del camí d'accés al barri Casablanca així com la primera fase d'actuació sobre l'Edifici Polifuncional.

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació