La Llosa obrirà els dissabtes gratuïtament les instalacions esportives

pista padel La LlosaL'Ajuntament de La Llosa posarà en marxa una nova iniciativa per afavorir la pràctica de l'esport al municipi. A través de la regidoria d'Esports les instal·lacions esportives de la localitat obriran les portes els dissabtes per als veïns i veïnes. Ho faran de manera gratuïta. Es tracta d'una experiència per comprovar l'acollida de la iniciativa.

Les pistes de frontenis i pàdel estaran obertes. Es tracta d'una iniciativa més dins del pla de millora de la salut en la localitat. I és que cal recordar que el consistori posa a disposició dels veïns al gimnàs per al manteniment físic. A més el municipi ha potenciat el club de futbol local fent a cara els seus deutes i possibilitant la seva inscripció, aquesta temporada, en la segona regional. D'esta manera cada quinze dies al camp José Martínez registra una notable activitat. Des de l'Ajuntament també es dóna suport a l'equip de frontenis, I es col·labora amb les activitats extraescolars esportives. Una altra millora important serà el tancament del polifuncional del parc del Xop que podrà ser un espai per a la pràctica esportiva quan les condicions climatològiques ho permeten.

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació