L'alcalde de la Llosa insta a la Generalitat a que diga quants diners destinarà als ajuntaments

Ximo Llopis alcalde La LlosaL'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, ha lamentat que la Generalitat Valenciana "encara no haja comunicat als ajuntaments els diners que ens va a ingressar enguany dins del Fons de Cooperació". Llopis ha criticat la forma d'actuar del Consell. "Hui, entrat març, no sabem encara dels diners del que anem a disposar i per tant no podem fer cap previsió".

Davant de la falta de diligència de la Generalitat Valenciana l'alcalde de La Llosaha posat l'exemple de la Diputació de Castelló. "Ja sabem que anem a percebre 90.000 euros i que la Diputació prima als xicotets municipis enfront dels més grans per fer front a les desigualtats".

L'alcalde de La Llosa sosté que "la Generalitat hauria d'aplicar un criteri corrector per destinar més recursos als municipis més menuts que tenim menys capacitat econòmica". Per a Ximo Llopis "una vegada més queda palesa l'important paper que exerceixen les diputacions, a les que PSOE i Compromís intenten desprestigiar. Si no fos per la Diputació no tindríem ingressos garantits i una gestió àgil i eficaç".             

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació