La Llosa aconsegueix un nou taller d'ocupació per a joves

Ximo Llopis alcalde La LlosaLa Llosa posarà en marxa dos nous programes de formació pràctica per a joves dins del programa Avalem 2017. Permetrà contractar 20 alumnes treballadors a més dels professors, director i personal administratiu. L'administració autonòmica aportarà 349.483 euros i l'Ajuntament 38.381. En total 388.315 euros per a la formació i contractació de joves en matèria d'obra i jardineria.

La proposta de Programa Avalem Joves de La Llosa ha estat la segona més ben valorada, tan sols superada per la de Moncofa. La Llosa ha superat a localitats com la Vall d'Uixó, Nules, Onda, Vila-real, Borriana, Vinaròs o Almassora. La localitat ha obtingut 58,46 punts a un punt de Moncofa. L'alcalde de La Llosa ha valorat la feina dels serveis tècnics i administratius de l'Ajuntament per fer possible que este nou programa d'ocupació i formació siga concedit a la localitat.

L'Ajuntament informarà els veïns sobre el procés de selecció, baremació i posada en funcionament.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació