La Llosa acollirà un curs de comercialització agroalimentària i agroturística per a empreses del sector agroalimentari de la Plana Baixa

Es tracta de la formació 'Millora de la comercialització agroalimentària i agroturística', organitzada pel Pacte i l'Ajuntament de La Llosa i concedida per la Conselleria d'Agricultura, que beneficiarà als deu municipis consorciats

IMAGEN_NP_24.08.23_1.jpg

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa ha col·laborat amb l'Estació Experimental Agrària de Vila-real (pertanyent al Servei de Transferència de Tecnologia) i l'Ajuntament de La Llosa en l'organització del curs “Millora de la comercialització agroalimentària i agroturística”, concedit per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. La formació tindrà lloc el 26, 27 i 28 de setembre a la casa de cultura de La Llosa i va dirigit als operadors agroalimentaris de la comarca.


El públic objectiu d'aquest programa educatiu inclou empreses dedicades a la distribució i producció de fruites i hortalisses, cooperatives agroalimentàries, xicotets productors, empreses de transformació agroalimentària, botigues de productes frescos, productors ecològics, així com empreses de restauració i agroturisme situades a la Plana Baixa que busquen enfortir la comercialització dels seus productes i serveis.

El curs, orientat a professionalitzar i millorar el sector agroalimentari en termes de comercialització efectiva i eficient més enllà dels canals tradicionals de venda, s'estructura en tres sessions:

26 de setembre: L'especialista en comercialització de la Conselleria d'Agricultura, Juan José Lliso, presentarà els nous conceptes de comercialització agroalimentària per a establir les bases dels valors renovats que han d'oferir-se per a millorar la comercialització.

27 de setembre: David Moyá, emprenedor destacat en l'àmbit agroalimentari de l'Alt Palància, instruirà sobre la venda presencial, incorporant els conceptes apresos en la sessió anterior.

28 de setembre: En l'última sessió, els assistents exploraran la venda en línia amb Maria Badimon, Community Manager i assessora d'emprenedors, qui abordarà la incorporació dels nous valors en l'ús de xarxes socials i pàgines web.

Per a inscriure's en aquest curs, que es desenvoluparà de 17.00 a 20.00 hores els dies 26, 27 i 28 de setembre a la casa de la cultura de La Llosa, és necessari contactar a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., telefonar al 964 33 66 20 o completar el formulari disponible en https://agroambient.gva.es/es/web/desarrollo-rural/proximos-cursos. Aquesta formació és pràctica i gratuïta.

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa busca promoure accions i programes que estimulen la creació d'ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament en l'àmbit territorial corresponent a la Plana Baixa.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació