Esta vesprada, al CEIP Eleuterio Pérez es representa "El naiximent d'una gran història"

eleuterio perezÀUDIO| Esta vesprada a les 8 en el CEIP Eleuterio Pérez hi haurà un gran espectacle fi de curs on es recolliran els ensenyaments del programa Inclusió-Art 3 que hi ha al centre i que enguany ha sigut recolçat per la conselleria d'Educació dintre de la línia de programes d'innovació. Rodamons Teatre, Antonio Jumillas, Maria Tamarit i Rubén Paricio han protagonitzat les sessions al centre. Hui és el torn de l'alumnat. Ens ho conten Dolça Moliner, Bea Callau, Alejandro Julià i Carolina Sáez. 

Afaniad organitza una jornada de portes obertes a la vivenda tutelada

afaniad 19 6 18ÀUDIO| Hui en Hoy por Hoy hem comentat la programació i com és la vivenda amb Maria Ángeles Pérez, presidenta d'Afaniad, Mercedes Martínez, de la Junta Directiva, Antoni Llorente, primer tinent d'alcalde de la Vall i per telèfon amb Vicen Castillo, gerent de la Federación Plena Inclusión de la Comunitat Valenciana y José Manuel Pichel, delegat territorial de la ONCE a la Comunitat Valenciana.

 

El Club Tenis Uxó participa als tornejos d'Onda i Borriana

minitenis ondaÀUDIO| Amb Vicent Garcia comentem l'actualitat del Club Tenis Uxó amb la participació vallera a diversos tornejos com els d'Onda i Borriana, així com la festa social preparada per dissabte amb tennis, pàdel, frontó i ping-pong al CTU. A més dilluns ja comencen els circuïts d'estiu.

 

natiu2

san bernardo

 

sjoan xilxes

Multimedia

Video  Audio

     

mosquits la vall

SJOAN NULES

PATIS OBERTS

 

 

orgull lgtbi

CARTELL SANT JOAN 2018 001

RUTES SENDERISTES

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació