La tertúlia (divendres 27 novembre 2020)

tertulia27nÀUDIO | Com sempre tanquem la setmana informativa amb les opinions i reflexions argumentades de Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici en "la tertúlia". Si la setmana passada fou exclusivament d'informacions locals, en aquesta ocasió ens hem centrat en el panorama estatal i autonòmic.

El PP de la Vall ens comenta el ple de novembre

pp27nÀUDIO | Els regidors populars Carolina Castelló i Israel Martínez ens han fet la valoració del ple de novembre de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i les mocions que allí es varen plantejar. La Llei d'Educació i el sector industrial han sigut dos dels temes que han ixit en la conversa.

Jo compre a la Vall, en plena activitat

logojocompreÀUDIO | Miguel Ortega, de l'Associació Jo compre a la Vall, ens ha comentat que en breu se coneixeran tres accions comercials en el mes de desembre. Una associació que cada volta conta amb més integrants, i que reivindica el paper del comerç local tant per seguretat, proximitat com qualitat.

167 pics de les muntanyes de la Vall amb noms i cognoms

joaquinemilioÀUDIO | Set anys de treball per a escriure un llibre que és tot un manual de referència per a esportistes, curiosos i amants de les muntanyes i terme de la Vall. Joaquín Emilio Martí ha ficat nom als 167 pics, i relata les excursions que en familia es poden fer a les muntanyes i, sense cap altra tecnologia que este llibre que està pensat per a gaudir-lo caminant.

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació