Penya l'Alternativa i Juan Pedro Domecq, una bonica història

alternativaÀUDIO | L'Alternativa va tindre la idea i el mestre Jero Castelló ho ha fet possible. El ramader Juan Pedro Domecq ja té el seu pasdoble, un regal musical que perdurarà i que en pocs dies ja ha donat molt que parlar. Hui hem conegut esta bonica història d'amistat que hi ha entre el ramader i la Penya vallera "L'Alternartiva" fundada a l'any 2002. Hem parlat amb els dos "Antonios" de la Penya, al mestre Castelló, i amb Domecq.

Racons del nostre poble (José Enrique Puchol) 18-1-21

puchol18eÀUDIO | Amb José Enrique Puchol hem tingut el primer programa de l'any de "Racons del nostre poble", que hui ha estat centrat en l'esglèsia de l'Assumpció. Com sempre carregat de detalls, informacions, curiositats, i anècdotes contades amb la gràcia que innata a l'hora de comunicar-les que té Puchol.

Victor Nebot, un valler internacional en Eivissa

victornebotÀUDIO | Victor Nebot és el dj més internacional que tenim. Hui hem conegut com li està anant per Eivissa, on no para de crear i ficar la banda sonora a les més importants cadenes hoteleres. Però li continua fent falta el contacte amb el públic i els espectacles en directe.

La tertúlia (divendres 15 gener 2021)

tertulia15eÀUDIO | Primera tertúlia de l'any 2021. De nou amb la presència de Rafa Orenga, Josep Tur i Vicent Aparici, amb els que tanquem sempre la setmana informativa gaudint de les seues reflexions i punts de vista. Un autèntic luxe poder contar amb aquestes veus tan autoritzades del panorama local i comarcal.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació