L'Ajuntament de la Vall d'Uixó dona veu a la joventut amb el concurs d'assaig "Pensar la Vall- Vicent Martínez Guzmán"

Maria Cruces Nel lo Navarro 7 11 19ÀUDIO| Anirà dirigit a l'alumnat dels instituts de la localitat. La regidora de Cultura, Maria Cruces, el director del Centre d'Estudis Vallers, Nel.lo Navarro i Juan Carlos Castelló (per telèfon) ens conten tots els detalls. 

Llegeix més...

Fulles a la Tardor, porta la poesia al Palau de Vivel

Fulles a la tardor 8 11 19ÀUDIO| Demà a les 6 de la vesprada el Palau de Vivel acollirà una nova edició del recital poètic "Fulles a la Tardor" organitzat pel grup d'Amigues i Amics de la Poesia. Enguany es farà un homenatge pòstum a Bernarda Sánchez. Luisa Díaz, Fina Foncubierta i Paco Nebot ens acosten els detalls.

La Vall d'Uixó prendrà mesures per allunyar els estornells

Fernando Daros 7 11 19ÀUDIO| Amb el segon tinent d'alcalde, Fernando Daròs hem parlat de l'actualitat municipal i a més ha avançat les mesures acústiques i de pirotecnia que prendrà l'ajuntament per a allunyar els estornells del nucli urbà per a que nidifiquen en la perifèria. També hem parlat de les eleccions, ja que forma part de la candidatura al Congrés de Més Compromís com a número 5. 

 

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació