Espais de famílies (dilluns 1 març 2021)

serveissocialsÀUDIO ESPAIS DE FAMÍLIES | Amb Rosa de la Rosa i Yoana Monzonís hem tingut el programa corresponent al primer dilluns de mes dedicat a "espais de famílies". Hui ens han parlat dels diferents sistemes familiars de relació: com a parella, relació de pares, sistema de germans, i relació amb l'entorn familiar i social.

Per altra banda, també hem tingut a la Regidora de Serveis Socials, Marian Artero, que ens ha informat de que enguany s'ha volgut facilitar la burocràcia per a la bonificació del rebut d'aigua per a jubilats i pensionistes i per tant, totes les persones que l'any passat es van beneficiar de la bonificació se'ls renovarà automàticament. Per a la resta, el termini conclou el 31 de març:

ÀUDIO MARIAN ARTERO:

Bricks The Yet (una meravella musical)

briksÀUDIO | Hui hem tingut de visita en Pipa a alguns components dels vallers "Bricks the yet", una meravella musical que porta colorit a un hivern que se'n va. Amb Sergio, Vicent i Joan hem conegut més coses sobre el videoclip que ho està "petant" a les xarxes, i també sobre quines intencions porten. 

La tertúlia (divendres 26 febrer 2021)

tertulia26fÀUDIO | Amb Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici hem tingut una nova edició de "la tertúlia". Amb ells hem repassat les noves mesures de la Generalitat per a fer front a la còvid-19 i altres temes que han sigut notícia en aquesta darrera setmana del mes de febrer.

Café de l'agricultura (José Ramón Urbán)

naranjasÀUDIO | Un complet repàs a les principals qüestions agrícoles i mediambientales és el que ens ha fet José Ramón Urbán en el "Café de l'agricultura" de hui dijous. A banda de la informació, els consells i les reflexions d'Urbán sempre son un valor afegit.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació