La Vall d'Uixó renova el parc de contenidors a l'espera d'incorporar els de matèria orgànica

Fernando Daros 22 2 19ÀUDIO| Amb Fernando Daròs, segon tinent d'alcalde de la Vall i regidor de Medi Ambient hem parlat de reciclatge i de la renovació dels contenidors a la ciutat amb els nous amb pedal per obrir-los. A més ens conta la planificació per incorporar els de la matèria orgànica tal i com marquen les normatives europees. A més també comentem altres temes d'actualitat.

 

El PP de la Vall considera que els pressupostos són més del mateix

Elena Vicente Ruiz 21 2 19ÀUDIO| Amb la portaveu local del PP, Elena Vicente-Ruiz hem parlat dels pressupostos municipals. També d'Educació, així com del programa Repoblem que porta des de l'àrea d'Acció Social de la Diputació. Finalment, com a secretària general del PP de la província ha valorat totes les eleccions que venen prompte. 

 

Les netejadores dels IES, Conservatori i EI Sagrat Cor realitzaran una concentració a la Vall

netejadores ies 20 2 19ÀUDIO| Des de dilluns estan en vaga indefinida perque l'empresa adjudicatària no ha pagat a bona part de les treballadores. En la zona del lot 3, on està la Vall, però també altres pobles, hi ha 120 afectades, d'elles una vintena a la ciutat. També estan afectades les treballadores dels instituts de Nules i Almenara. Marilin, Gemma, Pilar i Catalina ens han contat hui en #HoyporHoyLPB la seua problemàtica. 

 madama baix

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

2019 02 ProgramaSantBlai 001

 

nules negre

 cartel nules ADN

 

Cartell monólegs 001 1

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació