Demanen la solta de paràsits per combatre el cotonet a la Vall

Fernando Daros 2 7 20ÀUDIO| Amb Fernando Daròs, regidor d'agricultura de la Vall, parlem de la visita tècnica de la consellera de l'àrea, Mireia Mollà, a una de les parceles de la Vall on la Universitat Politècnica de València i la conselleria investiguen la lluita biològica per a lluitar contra el cotonet. De moment els resultats són bons, per això es demana l'autorització al Ministeri d'Agricultura per fer una gran solta de paràsits contra el cotonet per comprobar els resultats a més escala al terme de la Vall.

Óscar Clavell demana mesures contra el cotonet al Congrés

oscar clavell 8 7 20ÀUDIO| El diputat en el Congrés pel Partit Popular, Óscar Clavell, ens ha contat les iniciatives que ha portat per a buscar ajudes per la plaga del cotonet, com és el cas de una Proposta no de llei o la demanda d'ajudes. També ens ha comentat la resposta del Ministeri d'Agricultura al respecte d'una pregunta que va fer sobre aquest mateix tema, on li diuen que la competència es autonòmica i que la Generalitat no els ha demanat ajuda econòmica.

El PP demana mesures per reactivar l'economia local

Herminio Serra 9 7 20ÀUDIO| Hui ens ha visitat el regidor del Partit Popular Herminio Serra per parlar de la situació d'atur a la localitat. Ha parlat de la necessitat de prendre noves mesures per frenar l'escalada de l'atur així com algunes de les propostes que portaran a la taula de reconstrucció de la Vall. 

Maria José Salvador ens acosta l'actualitat de les Corts Valencianes

Maria Jose Salvador maig 19ÀUDIO| Hem compartit uns minuts amb la vicepresidenta primera de les Corts Valencianes, Maria José Salvador, per comentar l'actualitat parlamentària. A més també parlem de les mesures de la Generalitat per reactivar l'economia, el turisme i l'ingrés mínim vital acordat pel govern d'Espanya.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació