Tancament de campanya amb Marc Seguer

WhatsApp_Image_2023-05-25_at_14.32.27.jpegÀUDIO | En aquest tram final de campanya electoral hem parlat amb el candidat d'Esquerra Unida-Unides Podem de la Vall d'Uixó, Marc Seguer, per fer un balanç de la campanya i repassar algunes de les propostes del grup, com les relacionades en millorar les comunicacions en la Vall, agricultura i sostenibilitat.

YO LA VALL proposa un hospital concertat per a la Vall d'Uixó

WhatsApp_Image_2023-05-24_at_16.12.23.jpeg

ÀUDIO | Hui hem parlat amb Ernest Fenollosa, candidat de YO LA VALL, i amb Chencho Amber, des de la candidatura. Ens han parlat d'algunes de les propostes que porten al programa electoral, entre les quals es troba la creació d'un hospital concertat a la ciutat. A més, han parlat d'algunes de les qüestions que creuen que haurien de protagonitzar la campanya, com l'entorn de les Coves de Sant Josep, les dificultats que hi ha per a aparcar en la ciutat, les despeses per sentències judicials contra l'ajuntament i la tramitació de llicències d'obra i activitat.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació