Yasmina Bon, gran triomfadora del L'Oréal Professionnel 2020

yasmina220ÀUDIO | Hem parlat amb Yasmina Bon Espadas, membre de l'equip artístic de Salon Five de la Vall que dirigeix Manuel Ferreres Cabañero, guanyador del Nacional en 2018 i finalista mundial en 2019 en París de l'Style & Colour Trophy, també de L'Oréal. Ara ha sigut Yasmina la que s'ha proclamat guanyadora de tres premis en l'edició 2020 de Barcelona del Style & Colour.

Jorge Blass, màgia del segle XXI a l'Auditori

blass2ÀUDIO | Jorge Blas presenta noves i sorprenents il·lusions en un espectacle per a tota la família. Efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista. Un mag que ha captivat tant a David Copperfield com a Juan Tamariz.

Fernando Daròs, regidor d'Agricultura (dijous 22 d'octubre 2020)

daros octÀUDIO | Amb el segon tinent d'alcaldessa i regidor d'Agricultura i Sostenibilitat de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Fernando Darós, hem repassat l'actualitat setmanal des de l'òptica de l'equip de govern. Especial menció a temes de la seua àrea, com els permisos de crema i la problemàtica ocasionada pels arbres d'algunes avingudes, especialment la de Cor de Jesus.

Esquerra Unida demana la taula de reconstrucció

marc22oÀUDIO | Marc Seguer, coordinador d'Esquerra Unida, ha demanat que es fique en marxa la segona taula de reconstrucció de la Vall d'Uixó, al mateix temps que afirma que la gent del Consell polític ha fet els deures i té enumerades les propostes en un document de treball, amb concrecions i terminis.

Àgora Cultural (Joventuts Musicals de la Vall) 21-10-2020

joventutsmÀUDIO | Amb la regidora de Cultura, Maria Cruces, hem conegut les properes activitats culturals del municipi. Amb ella ha estat també el president de Joventuts Musicals de la Vall d'Uixó, Miquel Marín, que ens ha presentat el concert del proper diumenge al Palau de Vivel, a càrrec de l'acordeonista Olga Morral amb el que s'inicien una sèrie d'activitats que ens portaran fins a ben entrat l'any 2021.

 

Blas gran

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

 

Blas pequena

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació