Pren forma la rotonda de la Plaça de la Pau

rotonda14agoÀUDIO| La plaça de la Pau tindrà aviat la rotonda acabada en el lloc que des de fa setmanes ocupa el monument homenatge a la música i músics de la Vall. La regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé, ha explicat en que consisteixen els treballs i també sobre la inauguració que pensa fer-se.

ÀUDIOS:

El compositor Vicente Ortiz Gimeno grava en la Vall la banda sonora per a una pel.licula que produirà el també valler, Fernando Bovaira.

ortiz14agoÀUDIO| El compositor valler, Vicente Ortiz Gimeno, ha gravat al Teatre Carmen Tur de la Vall d'Uixó, la banda sonora que ha compost per a la pel.licula "La Banda" que serà el debut del director valencià, Roberto Bueso, i que s'estrenarà en l'any 2019 amb la producció del també valler, Fernando Bovaira. Ortíz Gimeno s'ha valgut de la "Carpe Diem Chamber Orchestra" de Sant Petersburg reforçada de músics de la terra i la col.laboració del director d'Altura, Pablo Marqués.

ÀUDIOS:

Óscar Clavell critica la falta de previsió de la Conselleria de Sanitat.

clavell8agoÀUDIO | Óscar Clavell ha estat hui en Hoy por Hoy-La Plana Baixa de Ràdio la Vall d'Uixó, on ha criticat la falta de previsió de la Conselleria de Sanitat i que ha dut com a conseqüència tant la falta de patolegs en l'Hospital Provincial per a la detecció del càncer, com els desplaçaments en cotxe particular, a peu o en bicicleta que han de fer els metges fins als domicilis dels pacients. També creu que en la Vall, l'equip de govern farà poques o ninguna acció d'ara fins el final de legislatura a tenor de com ha estat este any 2018.

Òscar Langa, de SOM LA VALL, fa un oferiment al tripartit de cara als propers comicis municipals de 2019 a la Vall d'Uixó.

langa13agoÀUDIO| El recentment reelegit secretari general de SOM LA VALL i a la vegada regidor de Podemos en el Consistori valler, Óscar Langa, ha repassat hui en Hoy por Hoy-La Plana Baixa diverses qüestions d'interès municipal. Ha defensat que la formació morada calia en l'Ajuntament valler per varies raons i ha fet un oferiment a l'actual equip de govern mirant ja els propers comicis electorals de 2019.

Tornen les nits d'històries i historietes a la Vall.

higi8agoÀUDIOS | Torna la programació de "Nits d'històries i historietes" a la Vall amb una ruta que ixirà a les 22.00 hores des de la Font de la Mercé, en el carrer Joaquín Costa. Precisament seran les fonts les protagonistes de la ruta, a l'igual que ho han sigut en aquesta legislatura on s'han restaurat quatre fonts històriques: la de la Mercé, la de Julià, la de l'Àngel i la de Sant Vicent. El regidor de Turisme, Higi Daniel, no té cap dubte de que les rutes continuaran tenint el mateix èxit que fins ara.

 

 

san bernardo

Singin General TW

natiu2

cartell acústics a la mar

Multimedia

Video  Audio

     

 

Verano en lEstany

food

 

 

Estiu 2018 turisme 

motor

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació