La tertúlia (divendres 11 juny 2020)

tertulia11jÀUDIO | Una tertúlia intensa i respetuosa amb tota classe d'arguments i reflexions sobre temes no fàcils. Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici tanquen sempre la setmana informativa aportant els seus punts de vista sobre l'actualitat.

Pep Gimeno "el botifarra" més íntim que mai a l'Auditori de la Vall

BOTIFARRAÀUDIO | El proper diumenge a l'Auditori de la Vall d'Uixó podrem gaudir del bon fer de Pep Gimeno "el botifarra" i Miquel Pérez amb l'espectacle "Arrels". Hui hem pogut parlar un momentet amb ell abans de la seua visita on ens portarà un format inusual, més intim i amb una gran posada en escena. El Botifarra li té passió a la Vall, i la Vall a ell.

Un mundo de fantasia a l'Auditori de la Vall

fantasiaÀUDIO | Amb Ximo, coreograf de l'obra, hem parlat uns minuts sobre l'espectacle del dissabte a l'Auditori de la Vall d'Uixó. "Un mundo de fantasía" és un musical amb veus en directe i 10 ballarins en escena, on xiquets i adults de totes les edats gaudiran durant més de 75 minuts amb els nostres personatges preferits, recreant-se en aquest món de fantasia que tots tenim dins.

Dates definitives de la promoció d'ascens a Tercera Divisió

ruper11jÀUDIO | Amb Ruper Izquierdo hem ficat llum a com queda l'organigrama dels partits que conformaran la fase d'ascens a la tercera divisió. Només caldrà completar el quadre amb el nom dels equips després del sorteig que es farà el proper dilluns en el Castell de Xàtiva. Previament la UDE tancarà la temporada contra el Vila d'Onda.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació