La tertúlia (divendres 14 maig 2021)

tertulia14maigÀUDIO | Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici ens acompanyen els divendres en "la tertúlia". En el dia de hui també hem tingut la presència de la vicepresidenta primera de les Corts, María José Salvador, al haver arribat a l'equador de la legislatura en la Comunitat Valenciana. El moment actual i la recuperació econòmica han sigut algunes de les qüestions.

José Carlos Díez, en la xarrada de Caixa La Vall a l'Auditori

jcdiezÀUDIO | José Carlos Díez serà el protagonista d ela xarrada que es realitzarà demà dissabte a les 19 hores a l'Auditori organitzada per Caixa la Vall dintre de la programació d'actes en honor a San Isidro. Dirigida a empresaris però oberta al públic en general fins a cobrir aforament. Amb ell coneixerem la situació actual de l'economia en Espanya, Europa i el món, i les claus per a la reactivació.

Antoni Llorente, secretari autonòmic de Participació i transparència (13 maig 2021)

antonillorente13maigÀUDIO | Amb Antoni Llorente, secretari autonòmic de participació i transparència, hem conegut la manera en la qual la ciutadania pot decidir de forma directa el destí de 125 milions d'euros que s'arrepleguen en els pressupostos participatius autonòmics que han sigut presentats dimarts passat.

625 Café (Endesa Basket Lover)

625cafe13maigÀUDIO | Agusto Callado ens ha portat a protagonistes locals de l'Endesa Basket Lover. Elena Sorribes i Alfonso López ens han contat particularitats del projecte i també han demanat el vot, que es pot fer fins el dilluns dia 17.

Docs Barcelona. La pel·lícula de maig: Com robar un país

docs13maigÀUDIO | Marta Cubedo, d'Acció Cultural del País Valencià i Roser Diago, de la Societat Cultural d'Amics de la Vall ens han parlat de la pel·lícula del mes de Docs Barcelona que podrem vore demà divendres a la Vall d'Uixó. Ens ha acompanyat el professor de geografia de la Universitat de València, Rafael Viruela.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació