Intercanvi entre l'IES Honori García de la Vall i l'institut Maurice Ravel de Saint Jean de Luz (França)

ies honori ies maurice ravel san juan de luz 18 2 20ÀUDIO| Este matí ens han visitat als nostres estudis representants de l'IES Honori García de la Vall d'Uixó i de l'institut Maurice Ravel de la localitat francesa de Saint Jean du Luz (San Juan de Luz) al Païs Basc-francés. El motiu és l'intercanvi Erasmus+ que ha portat a 26 estudiants de França estos dies a la ciutat. A l'abril 29 alumnes de l'Honori tornaran la visita a terres franceses. 

La Vall d'Uixó celebrarà la nova fira d'hàbits saludables del 27 al 29 de març

francesca bartolome 17 2 20ÀUDIO| La regidora d'Igualtat i Salut Pública, Francesa Bartolomé, ens ha contat com estan preparant esta nova fira que tindrà enguany la primera edició per a fomentar la filosofia de la vida saludable. A més, dintre de l'àmbit de la regidoria d'Igualtat també hem conegut que un any més comencen els programes de la Fundació Isonomia. També s'estan preparant les activitats de la dona per a primers del proper mes. Ja ens ha avançat que la marxa serà el dijous 5 de març per de matí.

L'IES Botànic Cavanilles informa a les escoles adherides sobre el riscos i avantatges de les xarxes socials

ies botanic 13 2 20ÀUDIO| El passat 11 de febrer va ser el dia d'internet segura. Amb eixe motiu, els alumnes ajudants de l'IES Botànic Cavanilles de la Vall d'Uixó van impartir als alumnes de sisé dels centres escolars adherits (Colonia Segarra, la Cova, Ausiàs March i la Moleta) unes xarrades sobre els avantatges i desavantatges d'internet i les xarxes socials, així com de com fer un ús responsable dels telèfons mòbils. Ens ho conten la cap d'estudis, Olga Molina, junt a Bea Stoia, David Suciu, Estíbaliz Corma i Yasmin Kaaouache, per part de l'alumnat. 

sacristan bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació