L'Ajuntament de la Vall d'Uixó augmenta la seguretat i els espais a la Llar Sagrada Familia

Antoni Llorente 20 11 17ENTREVISTA| Este matí, en Hoy por Hoy, hem entrevistat al primer tinent d'alcalde de la Vall d'Uixó i regidor de Serveis Socials, Antoni Llorente, per parlar de les obres a la Llar Sagrada Familia, així com de l'ampliació de plantilla per 2018. 

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està realitzant millores en el Llar Sagrada Família per a augmentar la seguretat de l'habitatge i guanyar espais. El regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que consisteixen en la instal·lació de portes que “permeten sectorizar i separar zones per a facilitar l'evacuació en cas d'emergència”, de mesures anti-incendis en la cuina i canviar les finestres perquè no donen a l'escala d'emergència”. I a l'interior de les habitacions s'estan recobrint les parets amb panells per a evitar frecs amb els llits o les grues.Llar 1

A més també s'està actuant en l'exterior, amb l'eliminació del mur i la part elevada del jardí, que no podia utilitzar-se al no ser accessible. En els pròxims dies també es retirarà el dipòsit “que ocupava un espai important” i la zona de contenidors es traslladarà.

En este sentit, Llorente ha destacat que l'objectiu és “recuperar metres en les zones de convivència”, perquè durant l'anterior legislatura “el PP els va reduir, deixant el menjador en la meitat”. Per a açò, es construirà un sostre en el jardí en previsió que “en el futur poder instal·lar algun mecanisme que permeta cobrir-ho quan siga necessari”.

L'alcaldessa, Tania Baños, ha afirmat que el compromís amb el Llar Sagrada Família i les persones majors “ho estem demostrant amb fets”, ja que des de l'any 1971 quan es va fer la cessió d'estes instal·lacions a l'Ajuntament “no s'havien fet intervencions tan importants i una inversió tan forta en personal i infraestructures”.

De fet, en el pressupost del pròxim any “augmentarem la plantilla d'auxiliars en una persona i mitja”. “El PP critica que s'incremente el capítol de personal quan és per a millorar el servei que es presta als més de 60 residents, les persones que més ho necessiten i més vulnerables”, ha indicat Baños.

Llorente ha afegit que esta decisió “marca la diferència entre la nostra aposta per un recurs tan important com la residència de majors, perquè el que es va fer durant els huit anys de govern del PP va ser retallar en personal”. “Ara malgrat les limitacions pressupostàries vam demostrar la voluntat de millorar el benestar dels usuaris”, ha incidit.

COMUNICAT DELS TREBALLADORS

Baños ha eixit al pas de les declaracions “sense cap tipus de rigor que va fer “una persona del PP que no és regidor, mentint sobre un servei tan sensible com el qual es presta en el Llar Sagrada Família”. Així, també ha demanat “respecte” pels treballadors i que no “realitzen afirmacions basades en habladurías, perquè els treballadors són els qui cuiden i ho donen tot pels nostres majors”.

De la mateixa manera, el col·lectiu d'infermeria i auxiliars d'infermeria ha emès un comunicat signat “desmentint les acusacions que el PP va fer”, en el qual s'assegura que “falten a la veritat” i que cap resident s'alça abans de les 6 del matí i que no s'alça a pols a cap persona. La mateixa carta assegura que “com a treballadors no recolzem la utilització partidista de les nostres reivindicacions laborals” ni l'ús “sesgat d'imatges”.

 

fla1

 

banner ser feria motor 18

 

banner ficcions 11PV

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

25nlavall

ALEX FERRANDO XILXES

banner ficcions PV

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació