L'Ajuntament de la Vall d'Uixó canvia d'imatge corporativa

Imatge 1L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la seua nova imatge corporativa: més moderna, més recognoscible, més visual i més propera. El regidor de Comunicació i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que l'actualització “no suposa un canvi radical, però sí adaptar-nos als nous temps en l'ús de la imatge, sobretot en grandàries xicotetes, formats digitals i xarxes socials”.

L'escut heràldic de la ciutat es manté per a usos oficials, però esta nova identitat gràfica s'aplicarà “com a marca per a millorar l'eficiència i el posicionament” en tot tipus de suports comunicatius. Este redisseny augmenta la visibilitat i permet a la institució més propera a les persones “evolucionar amb la societat”. Per açò també s'ha eliminat el concepte de ‘Excel·lentíssim’, tal com permet la llei.corporativa

Llorente ha destacat que altres ajuntaments com el de Barcelona, Madrid, València, Donosti i Saragossa “ja han donat este pas d'actualitzar la seua imatge corporativa, perquè han aparegut nous usos que abans no existien i és necessari adaptar-se”. D'esta manera es connecta millor amb el públic, s'ofereix un llenguatge visual amb veu pròpia i es millora la coordinació i la coherència “en tots els suports que utilitzem”.

En este sentit, el fet d'utilitzar l'escut heràldic com a marca dificultava la seua lectura per la gran quantitat d'elements que presenta. Estos detalls pràcticament desapareixien quan es reduïa la seua grandària o quan s'observava a certa distància.

Ara, amb el nou disseny que ha sigut realitzat per una empresa local “desapareix qualsevol element superflu que dificulte la reproducció de la marca, fent-la més versàtil”. A més s'introdueix una nova amb formes més pures i senzilles que la fan “més visible i fàcil de recordar” i transmeten “actualitat, creixement i millora”.

 

Blas gran

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

 

Blas pequena

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació