L'Ajuntament i Joventuts Musicals presenten el cicle de concerts anuals "Ens trobem a la Vall".

concert jov musicalsENTREVISTA| El 28 de desembre es reuniran en un concert a l'Assumpció cinc músics de la Vall que estan triomfant en altres llocs d'Espanya i del món. Ens ho conten en l'entrevista el regidor de Cultura, David Lluch, junt Miquel Marin i Felip Miralles de Joventuts Musicals

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i Joventuts Musicals han presentat el cicle ‘Ens trobem a la Vall’, que serà anual i s'estrenarà amb un concert barroc el 28 de desembre a les 20.00 hores en l'església de l’Assumpció. L'objectiu és reunir a músics de la Vall que estan triomfant en altres llocs d'Espanya i del món “perquè puguen tocar en la seua ciutat, davant de la seua gent”, ha indicat el regidor de Cultura, David Lluch.


Els artistes seleccionats per a aquesta primera actuació són Juan de la Rubia (òrgan, Barcelona), Olga Pitarch (soprano, París), Óscar Diago (oboè, Barcelona), Yolanda Bueso (violoncello, València) i Rafa Quirant, la jove promesa local del cant que tindrà l'oportunitat de “actuar amb músics del més alt nivell”, tal com ha expressat Miquel Marín, representant de Joventuts Musicals.


Al concert s'interpretaran obres de Bach, Vivaldi, Mozart i Williams “que van ser compostes mentre es construïa l'església de l’Assumpció que serà l'escenari d'aquest esdeveniment extraordinari i difícil de repetir”. Marín ha destacat “la dificultat” de preparar el repertori d'un acte d'aquest tipus “a distància, contactant entre els cinc artistes per telèfon o noves tecnologies”.

En aquest sentit, Lluch ha afirmat que “una vegada a l'any comprovarem com la música és un dels millors ambaixadors de la Vall d'Uixó, perquè tots aquests músics porten el nom de la ciutat al voltant del món”. Així mateix, ha posat en valor “la gran tradició musical” del municipi i que aquest àmbit és “una eixida per als xiquets que estudien en les bandes o en el Conservatori”.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació