La Vall d'Uixó celebra el dia de la pau a la nova glorieta Mahatma Gandhi

pau 1 CopyL'alumnat de tercer i quart de Primària dels 12 col·legis públics de la Vall d'Uixó han celebrat el Dia de la Pau amb la recuperació de l'arbre de la pau, situat en l'estació d'autobusos, concretament en la glorieta que des de hui porta el nom de Mahatma Gandhi. La regidora d'Educació, Carmen García, ha destacat que este arbre es posa en valor “com a símbol del que volem aconseguir amb el projecte de Ciutat Educadora, educar en la cultura de la pau”.

pau 4 CopyPer açò, serà “un lloc d'exposició pública a l'aire lliure, on qualsevol centre educatiu o associació podrà penjar el que vulga transmetre a la societat relacionat amb la pau, la convivència, la tolerància i el respecte als drets humans”.

L'acte commemoratiu d'este dia que celebra a nivell internacional ha consistit en la lectura de frases de pau per part dels representants de cada col·legi, que també han penjat de l'arbre diverses paraules: respecte, amor, llibertat, tolerància, etc.

 

pau 5 Copy Per a finalitzar s'han llançat coloms a l'aire i el músic local LeClerc ha interpretat 'Escolta-ho en el vent', una versió de Gerard Quintana de 'Blowing in the wind' de Bob Dylan.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació