La Vall d'Uixó signa acords a Fitur que portaran 20.000 turistes fixos a les Coves de Sant Josep en 2017

DSC 0322 3L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha fet balanç del treball realitzat en Fitur, la fira turística més important a nivell internacional, gràcies al qual s'han renovat contractes i signat nous acords que portaran fins a les Coves de Sant Josep 20.000 turistes fixos durant enguany. A més s'han presentat iniciatives com el II Singing in the Cave o el kayak a les coves. Així ho valora l'alcaldessa Tania Baños.

 

 

Després d'esta edició s'han formalitzat per segon any consecutiu contractes amb una agència de viatges de Múrcia que farà arribar 3.000 visitants nacionals a mitjan febrer i amb un touroperador israelià que portarà entre 4.000 i 5.000 turistes d'esta nacionalitat entre abril i octubre.

A més s'ha tancat un nou contracte amb una companyia malaguenya receptora de creuers internacionals per a ampliar l'oferta amb productius exclusius. A açò se sumen dos acords perquè 7.500 persones combinen l'entrada a les Coves de Sant Josep amb la seua visita a Sagunt, i un altre per a rebre a 4.000 austríacs d'abril a maig.

L'alcaldessa, Tania Baños, el regidor de Turisme i segon tinent d'alcalde, Jordi Julià, i el conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, han presentat estes dades i han assenyalat que “ens consoliden com un referent turístic a nivell internacional, gràcies a un treball que moltes vegades no es veu però que és continu”.

En Fitur també es va presentar la gran novetat per a aquesta temporada: el espeleokayak, que començarà una vegada reòbriga el riu subterrani després de l'últim temporal. Julià ha destacat que esta activitat és “100% respectuosa amb l'entorn natural i obri un nou nínxol de mercat, dirigit a persones que busquen un turisme d'aventura i viure experiències”.

En este sentit, l'alcaldessa ha afirmat que si en 2016 “apostem per modernitzar el Paratge de Sant Josep i les Coves per a tornar a posar-los en el mapa i adaptar la nostra imatge turística al segle XXI”, enguany “hem anat més enllà, amb una oferta diferenciada i diversificada, amb una activitat única que no es pot fer en cap altre lloc d'Europa”.

Per la seua banda, García ha remarcat que “venim d'un 2016 històric, en el qual superem els 200.000 visitants per primera vegada”. “Seguim treballant per a augmentar el nombre de visitants en temporada baixa i per a lligar les visites amb el casc urbà, perquè beneficie al desenvolupament econòmic de la ciutat”.

Baños ha assegurat que “enfront de la situació de crisi econòmica, el turisme suposa una oportunitat de traure avant la Vall d'Uixó”. Sobre aquest tema, Julià ha posat l'accent que és important “crear sinergies amb municipis d'al voltant, com els quals formen la marca Castelló Sud o Sagunt”.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació