Les Coves de Sant Josep reben 196.000 visitants al 2017

Jorge Garcia 11 1 18ENTREVISTA| Amb el conseller delegat de Emsevall, Jorge García, fem balanç de l'any 2017 a les Coves de Sant Josep i presentem les previsions del 2018 marcat pel Congrés Iberoamericà Cuevatur.

 Les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó van rebre l'any passat 196.000 visitants. Estes dades “confirmen l'encert de la nostra aposta per la qualitat i l'excel·lència en el servei turístic que oferim”, tal com ha explicat el conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, que ha fet un balanç “molt positiu” de l'exercici 2017, ja que “consolidem números malgrat que les fortes pluges de principis d'any ens van obligar a tancar durant diverses setmanes”.

En este sentit, ha destacat que en la seua segona temporada el cicle Singin’ in the cave “va esgotar les entrades en tots els concerts”, gràcies a “una aposta valenta i innovadora” i a un cartell “molt ben valorat per crítica i públic” que va comptar entre d'altres amb Nick Garrie, Sr Chinarro, Gener, Helena Miquel, Pavvla, Neuman o Morgan.

Este èxit està recolzat per les quatre nominacions que ha rebut en els Iberian Music Awards, als quals han optat més de 300 festivals internacionals. Dos d'estos premis (millor cartell i millor festival de xicotet format) seran escollits per votació popular i els enllaços es poden trobar en les xarxes socials de l'Ajuntament.

La gran novetat de l'any passat va ser l'activitat d'espeleokayak, que també “ha tingut una gran acollida”, ja que permet “realitzar la vista d'una manera diferent, basada en un turisme d'experiències únic en la província de Castelló”, ha afirmat García. Esta iniciativa seguirà disponible fins a finals de febrer o principis de març.

PARADA TÈCNICA

Actualment les Coves de Sant Josep es troben en parada tècnica fins al 31 de gener, amb l'objectiu de “dur a terme els treballs de manteniment necessaris” en el Paratge i el riu subterrani “perquè estiguen en les millors condicions durant la temporada”. Així, s'estan fent labors de neteja, arranjaments en instal·lacions i jardineria i pintura i reparació de barques.

L'any 2018 es presenta “molt il·lusionant” i “ple de reptes”, com l'organització de Cuevatur. A l'estiu la Vall d'Uixó serà la seu del Congrés Nacional i Iberoamericà de Coves Turístiques i Turisme Subterrani. “Som un referent gràcies a les accions que hem implementat esta legislatura i per açò tindrem als millors experts en geologia, món subterrani, turisme i sostenibilitat en la nostra ciutat”, ha indicat el regidor.

Durant este exercici també se substituirà la il·luminació de l'interior de les Coves de Sant Josep per un sistema led “més modern, respectuós amb l'entorn natural i que acabarà amb el problema del mal verd”. Fa 40 anys que no es canviaven les llums i ara serà possible gràcies a la signatura d'un conveni singular amb la Generalitat Valenciana que aportarà 150.000 euros “per a millorar les condicions naturals del riu subterrani a través de les noves tecnologies i la innovació, perquè són l'eix del projecte turístic de la nostra ciutat”.

 

maria juan pepa cases bajo

banner ser randero venta online

banner ficcions 11PV

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

Cartel Grinch

 

 

fira atraccions

 

 

Escoleta Nadal

MONCOFA MEDIEVAL 

sansilvestre

 

masterclass

banner ficcions PV

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació