L'Ajuntament de la Vall d'Uixó llança un vídeoclip per la integració i la convivència

DSC 7817INCLOU VÍDEO| L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat el videoclip de la cançó de rap ‘Anem a viure sense por’, una acció que s'emmarca dins del pla municipal d'integració i convivència i de la campanya i l'espot anti-rumors que es van llançar al novembre coincidint amb la celebració del Dia internacional de les persones migrades.

 

L'autor de la lletra del rap és José Juan Granero (Graula) i la música del grup MKS. El vídeo ha sigut gravat en diversos llocs molt recognoscibles del terme municipal i en ell participen persones de totes les edats, tant estrangeres com a espanyoles i de diferents religions, que han volgut col·laborar en este projecte de sensibilització.

Esta nova iniciativa va dirigida al públic jove, especialment dels col·legis i instituts. Així, a més de fer difusió del vídeo musical a través de les xarxes socials i dels mitjans locals, s'oferirà a tots els centres educatius perquè sone a les hores d'entrada i eixida durant una setmana, per a fomentar la convivència, la tolerància i el respecte.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Antoni Llorente, ha destacat la necessitat de “combatre i desmuntar estereotips i etiquetes negatives que es repeteixen com un mantra i que no són reals”, alhora que “posar en valor missatges de pau, perquè som una ciutat referent en este àmbit i perquè tots i totes podem posar el nostre granet d'arena per a fer un món millor”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació