L'Ajuntament de la Vall renova la borsa d'empreses locals per a la realització d'obres menors

Francesca 0327 CopyL'Ajuntament de la Vall d'Uixó renovarà la borsa d'empreses locals de la construcció per a la realització d'obres menors (menys de 50.000 euros més IVA), per a esmenar algunes qüestions “que hem detectat que es podien millorar”, tal com ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé.

Les novetats són la inclusió d'un termini de 48 hores perquè les empreses decidisquen acceptar l'obra, ja que “moltes vegades són actuacions que necessiten fer-se amb urgència o molta rapidesa”. A més tan sols es podrà inscriure una empresa per propietari o domicili social per a “evitar duplicitats i desigualtat amb la resta” i hauran d'estar al dia en el pagament d'impostos municipals, com a marca la llei.

El termini de presentació d'instàncies per a formar part d'esta borsa comença demà, dimarts 31 de gener, i finalitza el 10 de febrer. Els interessats poden realitzar la gestió tant de forma presencial en el Registre general (planta baixa de l'Ajuntament) com a través de l'administració electrònica.

Des de la Regidoria d'Urbanisme s'han enviat cartes a 133 empreses amb esta informació, encara que està oberta “a totes les empreses locals del sector de la construcció, perquè pot ser que ha algunes que no estiguen encara en els nostres llistats”.

Per açò s'ha obert de nou la borsa, “perquè puguen entrar noves”, ja que l'objectiu principal de la seua creació l'any passat va ser “que totes puguen treballar per al seu Ajuntament per ordre d'inscripció i en igualtat d'oportunitats, perquè fins aleshores s'adjudicaven per decisió política i solament feien obres unes poques”.

L'edila ha assenyalat que el sector de la construcció “ha sigut el més perjudicat per la crisi econòmica i des de l'administració més propera volem estar al seu costat”. En este sentit, ha afegit que l'any passat van treballar 37 empreses diferents “amb uns resultats molt satisfactoris tant per a elles com per a l'Ajuntament”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació