El proper dissabte arriba "Coves Date" a les Coves de Sant Josep

Jorge Garcia 12 2 18ENTREVISTA| 50 persones participaran en este esdeveniment el 17 de febrer, que inclourà la visita al riu subterrani i un concert de Gustavo Paradís. Punxa i escolta l'entrevista amb el conseller delegat d'Emsevall, Jorge García.

El conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, ha presentat 'Coves Dates', un esdeveniment en el qual 50 persones “podran conèixer gent nova i fins i tot trobar l'amor en un entorn tan màgic com les Coves de Sant Josep”, ja que este dissabte, 17 de febrer, a partir de les 17.00 hores, se celebraran 25 cites que es generaran segons la compatibilitat entre els participants, “tenint en compte la seua edat, gustos, preferències o aficions”.

Les persones interessades a participar en esta iniciativa “innovadora, divertida i curiosa” han d'inscriure's en l'adreça web www.covesdesantjosep.es/covesdates. Per 15 euros gaudiran de la cita en el Restaurant Pipa i qui ho desitge posteriorment realitzarà una visita amb barca al riu subterrani i un concert de Gustavo Paradís en l'embarcador.

García ha destacat que enguany en Sant Valentí “hem volgut apostar per un format diferent, amb moltes sorpreses, en el qual també puguen participar persones que no tenen parella i que estiguen obertes a conèixer a gent interessant”. A més “hem seguit les noves tendències que estan tenint èxit en programes de televisió i pàgines web de cites”.

MILLORES EN EL PARATGE

Durant la parada tècnica de les Coves s'han realitzat millores en el Paratge de Sant Josep i treballs de manteniment de mobiliari, jardineria i barques. Però l'obra més important ha consistit a habilitar un espai “més amable i ampli a l'interior de les taquilles per a la venda de fotografies i el lloguer de audioguies”, ha apuntat l'edil.

Esta nova zona “està protegida del sol i la calor i es poden vore més fotografies al mateix temps en les pantalles”, la qual cosa evitarà la formació de cues. En definitiva, tal com ha afirmat García, es tracta de “donar un millor servei al turista, dins de la nostra aposta per l'excel·lència, la qualitat i la professionalitat”.

 

websalpuntfaldon

banner ser randero venta online

banner ficcions 11PV

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

cartel nules ADN

  

cartel clemenules

banner ficcions PV

 

websalpuntlateral

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació