L'Ajuntament de la Vall d'Uixó estrenarà nova web el proper 1 de març

Antoni Llorente 6 2 18ENTREVISTA| L'Ajuntament de la Vall d'Uixó estrenarà la seua nova pàgina web l'1 de març, ja que estan finalitzant els treballs de migració i actualització per a donar a conèixer en poc més de dos setmanes esta nova versió i les seues novetats principals en un acte públic. Escolta l'entrevista amb el primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente. 

El regidor de Participació Ciutadana i Comunicació, Antoni Llorente, ha explicat que la web existent “té més de 10 anys i presentava un disseny i unes funcions obsoletes” pel que “era necessària una renovació” per a “fer-la responsiva i adaptar-la als entorns digitals actuals, perquè cada vegada usem més les tablets i mòbils per a accedir a internet”.

El nou portal web serà més visual, modern i atractiu i comptarà amb un inici “més senzill” en el qual es diferenciarà entre usuaris de la ciutat i visitants “perquè busquen informació diferent i cada any rebem a milers de turistes”. El disseny serà “més intuïtiu, accessible, clar i usable, de manera que “serà més fàcil trobar el que necessites” i també oferirà “més transparència” i “millor connectivitat amb les xarxes socials”.

Llorente ha destacat que este nou projecte entra dins de l'aposta d'esta legislatura “per realitzar una comunicació més propera amb la ciutadania”. De fet, la pàgina de Facebook de l'Ajuntament ha passat de tenir 2.200 seguidors al juny de 2015 a quasi 8.000 en l'actualitat i s'ha llançat un canal de Telegram que en un any (des de gener de 2017) ha aconseguit 600 subscriptors.

El consistori també ha invertit 200.000 euros en la implantació de l'administració electrònica perquè els vallers i valleres “puguen fer gestions per internet a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, incloent pagaments”. A més s'ha presentat la nova imatge corporativa i s'han engegat iniciatives com ‘Govern al teu barri’ per a tindre un contacte directe amb els veïns i veïnes.

Pròximament, al costat del llançament de la nova web municipal, també es reactivaran els comptes de Twitter i Instagram. Així mateix, el departament d'informàtica està treballant en la posada en funcionament d'un servei d'APP per a mòbils i tablets que permeta enviar notificar incidències o desperfectes en la via pública directament a l'Ajuntament “i que puguen resoldre's amb major eficàcia i rapidesa”

SESSIONS FORMATIVES

Esta setmana comencen les sessions informatives per a associacions i entitats “perquè puguen obtenir i utilitzar la signatura digital”. Esta és una nova exigència del Govern d'Espanya, ja que per llei des de principis d'any “per a realitzar tràmits amb qualsevol administració pública es necessita este certificat”, ha assenyalat l'edil, qui ha afegit que “com a Ajuntament tenim l'obligació d'acompanyes a les persones que ho necessiten i facilitar-los les eines i els coneixements perquè puguen usar-ho i que ningú es quede arrere”.

La primera xarrada està dirigida als representants de les associacions de jubilats i pensionistes, ja que “s'han convocat unes subvencions que ja han de sol·licitar amb aquest nou procediment”. En les pròximes setmanes se citarà a associacions de veïns i un altre tipus de col·lectius “que habitualment interactuen amb l'Ajuntament perquè es posen al dia en esta matèria”, ha finalitzat.

 

websalpuntfaldon

banner ser randero venta online

banner ficcions 11PV

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

cartel nules ADN

  

cartel clemenules

banner ficcions PV

 

websalpuntlateral

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació