L'Ajuntament de la Vall d'Uixó si que té concedida la subvenció que el PP va dir que la ciutat havia quedat fora per no presentar la documentació quan tocava

david 0382 CopyEl regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, David Lluch, ha desmentit les declaracions del regidor del PP Óscar Clavell, en les quals afirmava que la Conselleria de Transparència no havia concedit una subvenció per no presentar la documentació a temps, ja que l'ajuda sí que ha sigut aprovada per una quantitat de 817,96 euros.

La sol·licitud es va presentar dins del termini i en la forma escaient amb data de registre del 8 de setembre de 2016, però “va haver-hi un error en la tramitació per part de la Conselleria i va aparèixer en el DOCV com no concedida”. En conèixer esta circumstància, l'Ajuntament va presentar un recurs “i finalment se'ns ha concedit un import bastant elevat en comparació al que rebran molts dels municipis presentats”.

Lluch ha assenyalat la “poca responsabilitat, poca professionalitat i mala fe” d'Óscar Clavell i el Partit Popular “perquè donen una informació totalment falsa sense contrastar, perquè no han demanat explicacions sobre aquest assumpte ni en comissions informatives, ni per escrit ni personalment en el meu despatx o en els actes en els quals coincidim”.

El regidor del PP Óscar Clavell “també va dir públicament que aquesta subvenció es podia demanar per valor de 50.000 euros i és absolutament fals, perquè aqueixa és la quantitat total a repartir per la Conselleria entre tots els municipis que es presenten”, ha explicat l'edil, qui ha demanat “més rigor i professionalitat” als regidors del Partit Popular.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació