Óscar Clavell destaca la reacció ràpida del govern d'Espanya amb el decret d'ajudes pel temporal

WhatsApp Image 2017 01 30 at 12.11.00 1El diputat popular al Congrés, Óscar Clavell, este matí en Hoy por Hoy la Plana Baixa ha destacat la ràpida actuació del Govern d'Espanya després del temporal tant de neu como marítim. Clavell ha destacat que el decret d'ajudes, que antigament es denominava zona catastròfica, abarca a més de 90 municipis de la provincia, entre ells els sis del nostre litoral com són Almenara, la Llosa, Xilxes, Moncofa, Nules i Borriana.

 

Clavell també ha destacat que el "treball silenciós" fet pels diputats provincials va aconseguir que el ministre De la Serna visitara Almenara recentment i que es comprometera allí a les ajudes per als municipis cosa que ha agraït. Destaca que ara hi ha que fer seguiment de les necessitats de cada municipi i que tot vaja correctament.

Per altra part també ha destacat que les obres de l'A7 estan a la seua fase final i que s'han de fer de dia per les temperatures perque és la forma per a que es consolide l'asfalt destacant que "com a molt tard en dues setmanes estarà la carretera tota feta i normalitzada". Clavell ha recordat que el "treball silenciós" sense tindre "que anar a Madrid per entregar un paper com va fer l'alcaldessa quan no hi havia ministre i que podia haver-ho fet desde un ordinador" va fer que les obres que "estaven causant problemes" s'avançaren notablement tal i "com tots van vore amb la visita del Delegat del Govern abans de Nadal".

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació