L'Ajuntament de la Vall d'Uixó consensua amb els veïns del Grupo la Unión les obres d'aigua i asfaltat que començaran la propera setmana

Union 1L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha celebrat una assemblea oberta amb els veïns del Grup La Unió per a presentar junt a Facsa les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i clavegueram, millora de la pressió de l'aigua i asfaltat, amb una inversió de  500.000 euros i que començaran la propera setmana. L'alcaldessa, Tania Baños, ha explicat que d'esta manera es “donarà solució als problemes de pressió i d'inundacions i obstruccions quan plou”. 

El projecte s'ha consensuat amb els veïns “dins de la nostra política de donar participació i escoltar a les persones, perquè mentre el PP intenta crear malestar, crispació i divisió i enfrontament entre els veïns, aquest equip de govern tracta de trobar punts en comú, perquè estem ací per a solucionar els problemes”. Baños ha dit que aquestes obres eren “molt necessàries perquè el barri té unes infraestructures antigues, en les quals no s'actuava des de fa quasi 60 anys”.

Union 2Així, durant la reunió es va acordar que els dipòsits situats en un dels blocs afectats per la falta de pressió “es pararan i es comprovarà que les obres de millora donen resultat, com diuen els informes tècnics” i en cas de “que no funcionara ens hem compromès a garantir una solució conjunta entre les dues parts”.

Baños ha afirmat que “els temps els marca l'equip de govern i no anem a permetre que ningú ens marque l'agenda política per interessos partidistes”. Per açò, l'equip de govern ha convocat aquesta assemblea “una vegada Facsa ha adjudicat l'obra, per a oferir tota la informació sobre l'inici i els terminis d'execució de les obres”.Els treballs començaran la setmana que ve i els realitzarà una empresa local, una qüestió en la qual “hem insistit, perquè volem que els diners es quede en el municipi i que done treball a persones de la Vall d'Uixó”. El termini d'execució és de sis mesos.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació