La Vall tanca els actes del dia de l'arbre pintant un banc per a conscienciar a l'Avinguda Jaume I

DSC 0405 CopyL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha clausurat els actes organitzats amb motiu del Dia de l'arbre, que se celebra per segon any consecutiu, amb la pintura del banc situat enfront de la regidoria de Medi ambient i Agricultura i la plantació d'una servera al seu costat, amb l'objectiu de “portar la naturalesa al centre de la ciutat i conscienciar sobre el respecte al nostre entorn”, tal com ha explicat el regidor de Medi ambient i segon tinent d'alcalde, Jordi Julià.

 

DSC 0400 CopyEl banc s'ha pintat de verd i s'han dibuixat fulles, que acompanyen a una cita en valencià del filòsof Ralph Waldo Emerson: Totes les coses bones són salvatges i lliures. Julià ha assenyalat que esta frase “reivindica que en un món cada vegada més vinculat a la tecnologia i més desnaturalitzat és fonamental cuidar el nostre medi natural, perquè sense ell no podríem viure, literalment, perquè els arbres produeixen l'oxigen que respirem”.

L'edil ha destacat que l'avinguda Jaume I “s'està convertint en un espai públic ple de color, vida i causes justes, gràcies als bancs reivindicatius”, ja que cal recordar que s'han pintat varis esta legislatura: Ciutat Educadora, en suport al col·lectiu LGTBI, contra la violència masclista i ara el recentment pintat de la naturalesa.

Enguany la campanya del Dia de l'arbre s'ha centrat en els col·legis públics, ja que en els patis dels 12 centres l'alumnat ha plantat serveres. Durant tot el curs els escolars faran un seguiment del seu creixement i les cures que li dediquen i també realitzaran diversos projectes i eixides a la muntanya entorn d'esta temàtica.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació