El PP de la Vall demana a Tania Baños que explique per qué les bandes de música han perdut la subvenció de la Diputació per tocar a falles

alberto sanfelix CopyEl Partit Popular de la Vall d'Uixó ha exigit a l'alcaldessa Tania Baños que explique perquè les tres bandes de música de la ciutat han perdut una subvenció de 7.000 euros. El regidor popular, Alberto Sanfélix, ha demanat per compareixença davant el secretari de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó que l'alcaldessa, com a presidenta nata de la Junta Local Fallera, informe a tots els ciutadans i a les bandes, com a màximes interessades, perquè no es va lliurar la documentació per a signar el conveni amb la Diputació de Castelló. 

Segons Sanfélix, “tant que els agrada al govern d'esquerres que els altres donem explicacions, tant que els agrada obrir comissions de recerca, ara callen i no diuen gens referent a que les bandes hagen perdut 7.000 euros, una quantitat important que suposa quasi la meitat de la subvenció anual que reben del consistori”.

Alberto Sanfélix ha assenyalat la “irresponsabilitat absoluta” del regidor José Luis Egea, president de la Junta Local Fallera, i de Tania Baños, com a presidenta nata, perquè “després de requerir-los en diverses ocasions la documentació, tant al regidor com cridant al telèfon directe d'Alcaldia, no donen explicacions a les bandes i no demanen disculpes pel succeït”.

Per al regidor del PP crida l'atenció la rapidesa amb la qual el regidor de Cultura, David Lluch, va eixir ahir davant els mitjans de comunicació per a aclarir un error en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana que publicava que la Conselleria de Transparència no havia concedit una subvenció a la Vall d'Uixó. “David Lluch dóna explicacions sobre aquest tema, però de la subvenció perduda per a les bandes, no”. Per a Alberto Sanfélix, “al tripartit se'ls omple la boca que són un gran equip, que no hi ha fissures entre els partits que formen el govern, però davant un problema, que cada pal aguante el seu vés-la”. cal assenyalar que tant Tania Baños com el president de la Junta Local Fallera pertanyen al PSOE i el regidor de Cultura és d'Esquerra Unida.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació