El PP de la Vall recolça la plataforma "Salvemos la Cruz"

Gema Dominguez 15 2 18ÀUDIO| La portaveu adjunta del PP, Gema Domínguez, ho explica en l'àudio següent. 

COMUNICAT PARTIT POPULAR DE LA VALL D'UIXÓ

El govern de la Vall d’Uixó, format per PSOE, Esquerra Unida i Compromís, ha iniciat els tràmits per a retirar la Creu de la plaça de la Pau. Així, en el ple de la setmana passada van aprovar amb els vots dels seus onze regidors una modificació pressupostària per a dotar amb 35.000 euros una partida per a retirar la Creu.

La portaveu adjunta del Partit Popular, Gema Domínguez, ha assegurat que “la Cruz és un símbol d'amor, un símbol cristià de pau i concòrdia i la majoria dels valleros estan en desacord amb que l'equip de govern la retire”. “De fet -ha continuat- alguns vallers han creat la plataforma ‘Salvemos la Cruz’ i estan arreplegant signatures perquè no es retire la Creu”.

Domínguez ha lamentat els obstacles que l'equip de govern està posant a aquesta plataforma perquè puga expressar-se lliurement. De fet, “segons hem llegit en mitjans de comunicació i en les xarxes socials de la plataforma, van sol·licitar a l'Ajuntament de la Vall d’Uixó col·locar una pancarta en l'avinguda Jaime I però curiosament el dia anterior a la data prevista per a col·locar la pancarta van desaparèixer els ancoratges i el cable de propietat municipal que està fixat en aqueix punt des de fa més de 20 anys. I fins i tot la Policia Local els va informar, segons hem pogut llegir, que havia canviat la forma de fer la sol·licitud i no podien posar la pancarta”.

Per a l'edil del PP, “el tripartit d'esquerres dificulta el lliure exercici dels drets dels ciutadans. En lloc de garantir que qualsevol plataforma puga expressar-se lliurement, si no pensen com ells els obstaculitzen i dificulten els seus drets”.

 jandro bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació