El PP de la Vall acusa al govern local d'entorpir les tasques d'oposició

02 02 2017 PPLAVALL gema dominguez frente ayuntamiento CopyLa portaveu adjunta del Partit Popular de la Vall d'Uixó, Gema Domínguez, ha assegurat que “l'equip de govern pretén anul·lar la nostra labor d'oposició, el dret que tenim els regidors del PP a la fiscalització de les seues accions i ara ens trobem que volen també limitar-nos la participació”. Per a l'edil del PP, a Tania Baños li molesta molt que els regidors del PP mantinguen reunions amb vallers. I un exemple és la recent reunió que els populars han mantingut amb els veïns del Grup La Unió que van mostrar el seu malestar i preocupació perquè desconeixien el projecte que el govern d'esquerres anava a dur a terme en el barri. “Vam ser a escoltar-los i a oferir-nos a treballar per ells”.

La participació ciutadana del Partit Popular de la Vall d'Uixó, per a l'alcaldessa és un intent de provocar confrontació i discrepàncies. “Les declaracions de Tania Baños són decebedores, més pròpies d'un dirigent d'un règim totalitari que d'un estat democràtic com el nostre”. “Ens hem portat una altra decepció amb l'alcaldessa –ha continuat- que pretén que els vallers se senten malament si criden al Partit Popular per a traslladar-nos les seues preocupacions”.

No obstant açò, l'edil ha advertit al govern municipal que “des del PP anem a seguir al costat dels ciutadans, escoltant-los perquè és la nostra obligació, perquè és un dret de participació que tenen els veïns i anem a continuar lluitant pel benestar dels vallers".

La regidor del PP ha realitzat aquestes declaracions enfront de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó “que és la seu on està representada la voluntat popular dels ciutadans que van votar als 21 regidors”. Per a Domínguez, “sembla que l'equip de govern i Tania Baños no tenen molt clar que els regidors del PP som tan legítims representants del poble com el són ells”.

Gema Domínguez ha recordat que, malgrat que el PP va ser el partit que va obtenir la major confiança dels ciutadans en les eleccions municipals, “des del tripartit ens impedeixen constantment realitzar la labor de control i fiscalització al govern. I la manera que tenen de fer-ho és negant-nos la informació i la documentació. Per açò, no hem tingut més remei que acudir al Síndic de Greuges perquè siga aquest organisme el que obligue al govern de Tania Baños a donar-nos la informació”.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació