La Unitat de Barri de la Policia Local de la Vall d'Uixó comunica més del 70% de les anomalies

pol barri CopyLa Unitat de Barri de la Policia Local de la Vall d'Uixó ha comunicat més del 70% de les anomalies detectades en la via pública des de que va començar al maig de 2016. A més ha realitzat el 51% dels informes necessaris “per a donar solució a problemes que necessiten un estudi, per exemple la petició d'un pas de vianants o la millora de la senyalització”, ha explicat el regidor de l'àrea, Javier Ferreres.

Estes són algunes de les dades que s'extrauen del balanç que l'edil ha realitzat dels primers mesos de funcionament d'este servei, que han servit per a “fer una evaluació per a implementar algunes millores que ens han proposat els propis agents, ja que ells són els que estan en contacte directe amb els veïns en el seu dia a dia”.

Entre les novetats està la implantació de torns setmanals de matí i vesprada, de manera que cada agent titular prestarà el servei en el centre social que té assignat una setmana en horari de matí i la següent de vesprada. Encara que la jornada quedarà coberta durant tot el dia amb la designació d'un agent cotitular que farà de reforç.

La Policia de Barri disposa de tablets connectades al nou sistema informàtic policial per a comunicar immediatament a la brigada municipal les deficiències geolocalitzades que troben en la via pública o els veïns els traslladen. Però amb l'objectiu de millorar la resposta i la rapidesa amb la qual se solucionen estos desperfectes “es realitzaran reunions periòdiques de coordinació entre els agents i la brigada municipal”.

Ferreres ha destacat que esta unitat que porta huit mesos en marxa “evita als ciutadans haver de desplaçar-se fins a l'ajuntament per a presentar instàncies, ja que els agents les comuniquen directament al departament corresponent”.

En cada centre social s'instal·larà un panell informatiu amb el telèfon de contacte de cada agent i amb els horaris d'atenció. A més en breu s'adquiriran dos motocicletes d'ús prioritari per a la Unitat de Barri de la Policia Local “per a facilitar els seus desplaçaments i una resposta més ràpida i eficient”.

Per a finalitzar, l'edil ha afirmat que l'aposta per este servei policial de proximitat “ens ajuda a detectar problemàtiques comunes en tota la ciutat i quines qüestions concretes preocupen més a cada barri”. Com a exemple, en el Polígon III s'arrepleguen més incidències en parcs i jardins i en la Colonia San Antonio més desperfectes en la via pública. “Açò ens serveix per a plantejar intervencions prioritàries en cada zona”, ha afegit.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació