El Rotary Club de la Vall rep al president del Tribunal de les Aigües

IMG 20170201 212025 CopyEl Rotary Club de la Vall ha rebut la visita del President del Tribunal de les Aigües, Manuel Ruiz Ortega, en la habitual reunió dels dimecres, on es van abordar temes del funcionament d'aquest tribunal valencià , declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat , i el funcionament de la qual data de 1320 encara que hi ha evidències que va poder estar funcionant amb anterioritat. 

La bona sintonia entre el Club Rotary de la Vall d'Uixó i aquest històric tribunal es deu al fet que el secretari de l'entitat és alhora secretari de la Comunitat de Regants de la Vall, el president de la qual Vicente Ambou, és un dels rotaris de la ciutat.

IMG 20170201 211938 CopyEl president del Club Rotary valler, Pruden Campos, ha destacat la importància de aquesta relació i ha anunciat una ràpida tornada de la visita i l'establiment de mecanismes de col.laboració entre les dues entitats. Per al Club Rotary de la Vall és tot un orgull haver rebut a aquesta històrica entitat valenciana i mantenir els llaços de *colaboracion i de treball en temes d'aigua que tan importants són per a la localitat vallera.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació