L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ofereix assesorament col.lectiu sobre la clàusula sòl

Carmen 0458 CopyLa Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha convocat tres jornades d'assessorament col·lectiu sobre la clàusula sòl i la reclamació de despeses per constitució de préstec hipotecari, a causa del “gran nombre de persones que s'han acostat fins a l'oficina d'habitatge per a informar-se de les últimes sentències i el decret del 21 de gener que declara que estos cobraments són abusius i irregulars”, tal com ha explicat la regidora, Carmen García.

Les sessions se celebraran els dies 14, 21 i 28 de febrer en la Biblioteca Municipal i els assistents han de portar el contracte hipotecari i un rebut del préstec per a comprovar si estan afectats. Des del departament d'Habitatge s'informarà sobre la situació i es respondran els dubtes més comuns: “saber si estem afectats, com ens afecta esta sentència i com podem reclamar estos diners que s'ha cobrat irregularment per part de la banca”.

García ha apuntat que s'oferirà als assistents “tots els recursos per a reclamar estes clàusules abusives”. Per açò, ha animat a “tots els veïns i veïnes amb hipoteca a participar en estes jornades” i que “sobretot no signen absolutament res amb les entitats bancàries sense tindre tota la informació necessària, per prudència després de l'experiència d'estos anys de bambolla immobiliària i dels problemes hipotecaris derivats”.

En este sentit, l'Oficina Municipal d'Habitatge ofereix serveis d'assessorament gratuït, així com mediació hipotecària i coordinació de Xarxa Lloguer per a posar en contacte a propietaris interessats a llogar el seu habitatge amb possibles inquilins, entre uns altres.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació