L'Ajuntament de la Vall d'Uixó destinarà 22.000 euros en subvencions per a Educació

Carmen Garcia 12 6 18ÀUDIO| La regidora d'Educació, Carmen García, ens conta tots els detalls. A més també ens explica com estan els tràmits d'alguns dels projectes del Pla Edificant com el Sant Vicent o Rosario Pérez.

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó destinarà 22.000 euros a subvencions per a educació el pròxim curs escolar. Gràcies a tres línies d'ajudes municipals “podem garantir una educació pública, de qualitat i gratuïta per a tots i totes”, tal com ha afirmat la regidora d'Educació, Carmen García.

En concret, per segon any consecutiu, 6.000 euros estan dirigits a les associacions de mares i pares (Ampes) per a “afavorir la conciliació laboral i familiar” amb la realització d'aules matineres i activitats extraescolars. Així, fins al 22 de juny es poden presentar els projectes, que seran revisats per una comissió d'avaluació.

García ha destacat que s'atorgarà una major puntuació “a les activitats que siguen inclusives amb l'alumnat amb necessitats educatives especials”. A més també es vol promoure la posada en marxa d'aules matineres, ja que actualment sols el CEIP Blasco Ibáñez compta amb este servei que permet obrir els col·legis més prompte.

A les beques d'excel·lència acadèmica es destinen 6.500 euros. D'elles es beneficiaran els 13 millors expedients acadèmics de batxillerat, cicles formatius superiors i del Conservatori Professional de Música, que obtindran 500 euros cadascun. Aquestes ajudes a l'estudi es lliuraran l'1 de setembre a les 12.00 hores en el Palau de Vivel en “un acte de reconeixement públic” que comptarà amb l'escriptor Nel·lo Navarro com mantenidor.

Finalment s'han pressupostat 9.300 euros per a beques d'infantil 3-5 anys, amb les quals es dotarà econòmicament als col·legis d'acord amb el nombre d'alumnes matriculats en aquest segon cicle d'infantil. L'edila ha explicat que el programa de llibres gratuïts Xarxa Llibres “beneficia a primària, secundària i formació professional bàsica i aquesta franja d'edat queda fora”, per la qual cosa aquesta subvenció municipal “permet als centres educatius comprar material per a dur a terme els seus projectes”.

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació