El PP de la Vall critica que l'Ajuntament rebutge la invitació de la Diputació d'anar junts a Cevisama

IMG 20170123 084405 CopyEl PP de la Vall d'Uixó ha criticat que l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha rebutjat la invitació de la Diputació de Castelló d'acudir units en el mateix estand a la fira Cevisama per a defensar de manera conjunta els interessos de tots els municipis amb indústria ceràmica en la mostra que tindrà lloc aquest mes de febrer.

 

La portaveu del Partit Popular, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que “és sorprenent que l'equip de govern de la Vall d'Uixó haja declinat l'oferta, assegurant que no els interessa acudir a la cita i promocionar el sector del taulell”. L'edil ha animat al tripartit a canviar d'actitud perquè “encara que la Vall d'Uixó no és un municipi eminentment ceràmic, hi ha empreses que treballen directa o indirectament amb el sector de la ceràmica i el millor és unir esforços per a crear ocupació”.

Elena Vicente-Ruiz ha valorat de forma positiva l'esforç de la Diputació de Castelló i del president Javier Moliner per a “unir esforços i que, independentment del color polític, els 135 municipis de la província siguen un per al futur i el progrés de Castelló”. Enfront de la voluntat de conjuminar esforços amb una estratègia provincial comuna, destaca la negativa del govern de Tania Baños a sumar-se a la iniciativa de la Diputació de Castelló, la qual cosa per a l'edil popular és un error atès que “estem parlant d'un altre recurs d'ocupació que té el nostre municipi i la província de Castelló”.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació