La Vall rep 210.000 euros del Govern d'Espanya per a l'atur agrari

Jorge Garcia 13 6 18ÀUDIO| Amb Jorge García, regidor de Ciutat Activa comentem tots els detalls

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha rebut una subvenció del Govern d'Espanya per a contractar a 169 persones dins de les memòries de l'atur agrari. Als 210.000 euros que aporta el Ministeri se sumen 30.600 euros de fons municipals per a la compra dels materials necessaris per a dur a terme treballs d'interès general, com l'adequació de camins rurals, neteja del terme municipal i reconstrucció de murets.

El regidor d'Ocupació, Jorge García, ha assenyalat que en el programa “solament poden participar les persones que hagen cotitzat almenys tres mesos en la campanya agrària 2017-2018”. Els beneficiaris estan rebent una carta del Servef en la qual se'ls comunica la documentació que han d'aportar i el termini de presentació.

Durant els últims sis mesos “han arribat a la nostra ciutat quasi dos milions d'euros per a ocupació” gràcies al treball “que estan fent els tècnics municipals i a l'estratègia traçada per a demanar subvencions a totes les administracions”, ha indicat l'edil. L'objectiu és “aportar solucions a la major preocupació dels vallers i valleres, que és l'ocupació”.

Enguany el Ministeri “ha fet cas a les reivindicacions que vam fer després de l'edició, ja que la subvenció va ser concedida al juliol i les contractacions es van fer més tard que mai, no podent aprofitar els mesos d'estiu”. D'esta manera, es va sol·licitar que esta ajuda “arribara com a tard al juny perquè els treballadors pogueren començar ja al juliol i no acostar-nos a la campanya citrícola, que sol començar ja al setembre”.

 7.000 EUROS DE LA DIPUTACIÓ

García ha agraït les finançament per a programes d'ocupació “que en la seua majoria arriba de la Generalitat i ara també del Govern d'Espanya”. “Però no podem dir el mateix de la Diputació de Castelló, que solament destina 7.000 euros per a fer contractacions”, ha afegit. Açò suposa “una mostra més que el PP usa la Diputació de forma partidista i sectària, com quan Elena Vicente-Ruiz diu que com els critiquem no amplien el centre social de majors de la Vallense”, ha finalitzat.

 

maria juan pepa cases bajo

banner ser randero venta online

banner ficcions 11PV

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

Cartel Grinch

 

fira atraccions

 

Escoleta Nadal

 

sant silvestre

MONCOFA MEDIEVAL 

sansilvestre

 

masterclass

banner ficcions PV

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació