La Vall rep 210.000 euros del Govern d'Espanya per a l'atur agrari

Jorge Garcia 13 6 18ÀUDIO| Amb Jorge García, regidor de Ciutat Activa comentem tots els detalls

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha rebut una subvenció del Govern d'Espanya per a contractar a 169 persones dins de les memòries de l'atur agrari. Als 210.000 euros que aporta el Ministeri se sumen 30.600 euros de fons municipals per a la compra dels materials necessaris per a dur a terme treballs d'interès general, com l'adequació de camins rurals, neteja del terme municipal i reconstrucció de murets.

El regidor d'Ocupació, Jorge García, ha assenyalat que en el programa “solament poden participar les persones que hagen cotitzat almenys tres mesos en la campanya agrària 2017-2018”. Els beneficiaris estan rebent una carta del Servef en la qual se'ls comunica la documentació que han d'aportar i el termini de presentació.

Durant els últims sis mesos “han arribat a la nostra ciutat quasi dos milions d'euros per a ocupació” gràcies al treball “que estan fent els tècnics municipals i a l'estratègia traçada per a demanar subvencions a totes les administracions”, ha indicat l'edil. L'objectiu és “aportar solucions a la major preocupació dels vallers i valleres, que és l'ocupació”.

Enguany el Ministeri “ha fet cas a les reivindicacions que vam fer després de l'edició, ja que la subvenció va ser concedida al juliol i les contractacions es van fer més tard que mai, no podent aprofitar els mesos d'estiu”. D'esta manera, es va sol·licitar que esta ajuda “arribara com a tard al juny perquè els treballadors pogueren començar ja al juliol i no acostar-nos a la campanya citrícola, que sol començar ja al setembre”.

 7.000 EUROS DE LA DIPUTACIÓ

García ha agraït les finançament per a programes d'ocupació “que en la seua majoria arriba de la Generalitat i ara també del Govern d'Espanya”. “Però no podem dir el mateix de la Diputació de Castelló, que solament destina 7.000 euros per a fer contractacions”, ha afegit. Açò suposa “una mostra més que el PP usa la Diputació de forma partidista i sectària, com quan Elena Vicente-Ruiz diu que com els critiquem no amplien el centre social de majors de la Vallense”, ha finalitzat.

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació