L'Ajuntament de la Vall millora la seguretat de l'edifici de la Llar Sagrada Família

antoniL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha finalitzat les obres de millora de la seguretat de la Llar Sagrada Família, que han consistit en la construcció d'espais de refugi en les eixides d'emergència dels dos laterals de la residència que donen a les habitacions, així com l'adaptació dels recorreguts d'evacuació.

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que estes quatre zones de terrasses àmplies “faciliten l'evacuació dels residents en cas d'emergència, com un hipotètic incendi o inundació, ja que molts d'ells tenen mobilitat reduïda i fins ara no es complia la normativa”.

Estes obres permeten guanyar temps a l'hora d'evacuar la residència davant qualsevol situació d'emergència, ja que fins ara “solament hi havia escales i cap refugi”, per la qual cosa no es reunien les dimensions que marca la llei. Per això en esta necessària actuació, que ha dut a terme una empresa local, s'han invertit 60.000 euros.

Llorente també ha apuntat que amb esta intervenció s'ha ampliat la zona de vestuaris dels treballadors de la Llar Sagrada Família, ja que este espai “era molt reduït i les taquilles havien d'estar fóra”. D'esta manera “dignifiquem les condicions laborals de les persones que treballen en l'atenció dels nostres majors”.

Per a l'actual equip de govern “este és un recurs molt important i era una qüestió prioritària garantir la seguretat dels residents”. Estes obres se sumen a les millores que s'han impulsat des de l'inici d'esta legislatura: l'ampliació del personal amb la contractació de 2,5 auxiliars; l'adequació de les parets habitacions amb la pintura, instal·lació de llums individuals i canvi de les finestres; i la substitució de la il·luminació interior de tot l'edifici a led per a estalviar energia.

“Feia molts anys que no es realitzaven intervencions importants en la Llar Sagrada Família i anem a seguir treballant en esta línia i invertint en millores”, ha finalitzat l'edil. De fet, enguany està previst realitzar diverses actuacions per a condicionar el jardí exterior.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació