Xarxa Teatre actuarà al 40 aniversari de l'Associació de Veïns del Carbonaire de la Vall d'Uixó gràcies a la Diputació de Castelló

Elena Vicente Ruiz reunida con AAVV Carbonaire CopyXarxa Teatre actuarà el pròxim mes de juny en el barri Carbonaire per a commemorar el 40 aniversari de la constitució d'aquesta associació de veïns de la Vall d'Uixó. La Diputació de Castelló col·labora en aquesta activitat, com ha explicat la diputada d'Acció Social Elena Vicente-Ruiz. “Al reunir-me amb l'Associació de Veïns del barri Carbonaire eM van dir que els faria molta il·lusió que Xarxa Teatre actuara en el barri per la vinculació històrica del grup amb Carbonaire.

Elena Vicente-Ruiz ha destacat la labor incansable de l'associació de veïns de *Carbonaire. “Hem de reconèixer la gran labor que realitzen les associacions veïnals per tota la Vall d'Uixó”.

La diputada ha assenyalat que “és fonamental que la Diputació de Castelló, com a govern de tots, si té possibilitats d'aconseguir coses importants per a la Vall d'Uixó, ho faça; en lloc de la negació constant cal treballar conjuntament”. Per açò, des de l'administració provincial “anem a seguir recolzant a les entitats locals de la Vall d'Uixó, anem a seguir escoltant als veïns i estant al seu costat”.

Així, per a Vicente-Ruiz “existeixen dos models, el de la gestió, la responsabilitat i el compromís que lidera la Diputació de Castelló, enfront de la deixadesa i el sectarisme del govern municipal que perjudica els interessos dels vallers”. En aquest sentit la diputada d'Acció Social ha recordat que les bandes de música de la ciutat han perdut 7.000 € perquè el govern de Tania Baños no va lliurar la documentació a la Diputació per a signar el conveni.

A més, la responsable provincial ha reivindicat la importància de la participació ciutadana “però no la d'aquest govern que és molt d'aparador però a l'hora de la veritat, a l'equip de govern, i sobretot a l'alcaldessa, els molesta que des del PP parlem amb els veïns i abanderem les seues peticions”.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació