Els programes Empuju i Emcuju beneficien joves de la Vall menors de 30 anys

avalemL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha donat la benvinguda als 29 joves menors de 30 anys que han sigut contractats a través de dos programes T'Avalem, com són Empuju i Emcuju, subvencionats per la Generalitat Valenciana amb una inversió de més de 480.000 euros. Són contractes a jornada completa i d'un any de duració. L'alcaldesa, Tania Baños, ha presidit la presentació al costat del director territorial d'Economia, José Vicente Andrés, i el regidor d'Ocupació, Jorge García, el qual ha dit que estos programes són "un exemple més de com des de l'Ajuntament s'aprofiten els recursos d'altres administracions per a crear ocupació i oportunitats".

Estos programes beneficien a més de 6000 pesones en tota la Comunitat Valenciana, i en paraules de José Vicente Andrés, ajudaran a "seguir baixant la desocupació, que en la província de Castelló s'ha reduït en un 25% des de juny de 2015 fins ara". Tant el director territorial com el regidor d'ocupació han animat als joves a aprofitar aquesta oportunitat.

 

 madama baix

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

2019 02 ProgramaSantBlai 001

 

nules negre

 cartel nules ADN

 

Cartell monólegs 001 1

 

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació