El PP de la Vall acusa al govern d'estigmatitzar a la Moleta i San Antonio al apropar Serveis Socials i demanen l'ampliació a tots els barris de la ciutat

gema okEl Partit Popular de la Vall d'Uixó ha criticat que de nou el govern municipal de Tania Baños ha tornat a assenyalar als veïns dels barris de la Moleta i la Colònia Sant Antonio com a zones amb una realitat social molt complexa. Així, la portaveu adjunta del Partit Popular a la Vall d'Uixó, Gema Domínguez, ha assegurat que “pensem que aquest servei hauria d'ampliar-se a tots els barris perquè si l'objectiu del tripartit és el d'etiquetar a la Moleta i a la Colònia Sant Antonio, des del PP no estem d'acord”.

 

Segons informa el PP, des de l'equip de govern van confirmar ahir, en comissió informativa, que no tenien intenció alguna d'ampliar el servei d'atenció social a tots els barris i zones de la Vall d'Uixó. No obstant açò, “des del PP considerem que els recursos municipals han de ser propers a tots els veïns i a tots els barris perquè cap mereix ser etiquetat, com està fent de forma sistemàtica el tripartit”.

Els populars al seu comunicat han recordat que ja van denunciar la intenció del govern de Tania Baños d'estigmatitzar a la Moleta i la Colònia Sant Antonio com a zones amb una realitat social molt complexa, “quan en aquests dos barris com en la resta de la Vall d'Uixó hi ha persones honrades i treballadores que no es mereixen ser assenyalats pels nostres representants en el govern”. El govern municipal, a través de la UJI, anava a realitzar un estudi de la situació de tots dos barris. “En aquell moment ja denunciem que els veïns de la *Moleta i de la Colònia Sant Antonio no es mereixien ser etiquetats”. Per açò, segons ha dit Domínguez “des del PP volem que aquest servei d'atenció social s'implante en tots els barris, independentment d'en quina zona visquem cadascun”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació