Óscar Clavell diu que la Fiscalia afirma que al cementeri de la Vall és tot correcte i que també ho diran els tribunals

WhatsApp Image 2017 01 30 at 12.11.00El diputat i president del PP de la Vall d'Uixó, Óscar Clavell ha passat hui pels micròfons de Ràdio la Vall d'Uixó on ente altres coses ha parlat del cas dels nínxols buits, l'arxiu de la Fiscalia i la tornada del cas als jutjats. Considera que no hi ha cas, i que tot acabarà com ha dit la Fiscalia. També diu que estes actuacions del govern local son una "rabieta de xiquets". A l'audio podeu escoltar el tram íntegre on parla d'aquest tema durant l'entrevista a Hoy por Hoy la Plana Baixa.

 

 Clavell ha assenyalat que ell sempre davant estes qüestions judicials manté la calma i la prudència com va succeir amb el cas Secopsa que va quedar arxivat al desembre passat i confia que ara, després de l'arxiu de la Fiscalia, tot acabe igual. Denúncia que des del govern de la Vall de PSPV, EU i Compromís volen enderrocar-lo pero que "no van a poder" i assenyala que les acusacions que es fan son "rabietes de pati de col.legi" perque "el PP es el partit majoritari a la Vall". També ha assenyalat que "estes tonteries i rabietes li costen diners al poble de la Vall" i ha demanat al govern local que "es deixe d'estes coses i es fique de veres a treballar".

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació