50 persones desempleades obtenen a la Vall gratuitament el curs de manipulador d'aliments

curs manipulador CopyL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha impartit avui en el centre social Les Llimeres la primera edició del curs de formació bàsica en higiene alimentària, manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens, al que han assistit quasi 50 persones aturades. El regidor de Ciutat Activa, Jorge García ha donat més detalls a l'audio.

 


Aquest programa està finançat pel CdT i és “un exemple de com estem treballant no solament per a oferir formació que millore la inserció laboral dels nostres veïns i veïnes, sinó també perquè aquests cursos no els costen ni un euro”, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jorge García.

L'edil s'ha mostrat “molt satisfet” per l'acceptació d'aquest curs, que en els pròxims dos mesos celebrarà dues edicions més “a causa de la gran demanda que ha tingut aquesta primera”, ja que amb la seua realització s'obté de forma totalment gratuïta el títol homologat i el carnet que és obligatori per a treballar en hostaleria.

“Anem a seguir treballant en aquesta línia, com ja vam fer l'any passat amb el també gratuït curs de fitosanitaris que va tenir tres edicions i quasi 200 participants”, ha destacat García, qui ha assenyalat que una altre dels avantatges d'aquestes iniciatives és que “els veïns i veïnes no s'han de desplaçar a altres localitats per a formar-se i obtenir els títols”.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació