Apareixen pintades en la tanca del nou IES Honori Garcia abans de que s'estrene dilluns (actualitzada)

WhatsApp Image 2017 02 11 at 10.40.21De nou els vàndals han tornat a fer pintades en edificis públics com es el cas del nou IES Honori García que el dilluns acollirà per primera vegada als alumnes i professors i que ja ha vist com la gent que no estima el que es de tots ha realitzat pintades en la tanca de la porta del centre. Les frases, que coincideixen amb una cançò d'un raper valencià anomenat Día Sexto ja han sigut esborrades. Des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó s'ha tornat a condemnar els fets i la Policia Local està investigant el cas. Escoltem la regidora Carmen García.

WhatsApp Image 2017 02 11 at 10.40.22Aquestes pintades es sumen a les que aparegueren entre altres llocs al Eleuterio o a la Font de la plaça dels Xorros realitzades per gent que vol tindre la ciutat bruta, en males condicions i que a tots els veïns i veïnes els coste diners netejar o reparar la malesa per falta de civisme. 

Cal recordar que el dilluns a partir de les huit del matí els alumnes i els professors estrenaran les noves aules que han estat esperant durant quasi set anys, en concret 2.380 dies, que han estat en barracons. La Generalitat Valenciana ha invertit més de 7 milions d'euros en un centre modern i a la última. Una volta estiga tot regularitzat i en orde es faran unes jornades de portes obertes per conèixer el nou IES Honori García.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació