L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri el servei d'atenció social a la Colonia San Antonio

DSC 0575 CopyL'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha iniciat aquest matí en el centre social de la Colonia San Antonio el nou servei d'atenció social en els barris, amb una reunió amb les diferents associacions i entitats: col·legi públic, Centre d'Esplai, veïns i jubilats i pensionistes. A més també ha estat present la Unitat de Policia de Barri.

 

Aquest servei de proximitat es prestarà tots els dijous al matí i serà prestat per una treballadora social, una educadora social i una psicòloga, que “acostaran els recursos municipals al barri, tractaran les qüestions que habitualment tracten en el departament de Serveis Socials i informació sobre la llei de dependència”, tal com ha explicat el regidor de l'àrea i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente.

El principal objectiu d'aquest projecte és “dinamitzar les potencialitats del barri, estant més prop dels veïns i veïnes i proporcionant-los un canal de contacte i d'informació amb l'Ajuntament més proper”. Al seu torn el servei permetrà “millorar el coneixement que tenim de la realitat social per a fer una anàlisi més completa que ens ajude a aconseguir projectes beneficiosos d'altres institucions públiques”.


Llorente ha destacat que aquesta iniciativa ha tingut “un bon acolliment per part de les associacions i entitats de la Colònia Sant Antonio”, ja que han agraït “el nostre interès i preocupació per les seues necessitats, que els aproximem aquests recursos, els escoltem i els donem participació”.

Aquest servei s'implantarà també en breu en La Moleta, una vegada finalitzen els treballs d'adequació del local municipal en el qual es prestarà l'atenció ciutadana. Després de la seua engegada s'avaluarà el seu funcionament “per a introduir millores o fer modificacions i estudiar la seua implantació en altres barris o zones de la Vall d'Uixó”, ha finalitzat l'edil.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació