Esquerra Unida de la Vall obrirà converses amb altres partits cara per explorar possibles coalicions per a les eleccions municipals

Antoni Llorente 6 2 18ÀUDIO| El portaveu de la coalició d'Esquerres, Antoni Llorente, ens conta els acords de la darrera assemblea.

L’Assamblea Local d’Esquerra Unida - La Vall va aprovar l’inici del procés per a la configuració de la candidatura per a les properes eleccions municipals que se celebraran en maig de 2019. Concretament, s’ha obert el termini per a la presentació de propostes de candidats i candidates que hauran de recollir un mínim de tres i un màxim de cinc persones. Junt amb la proposta de persones s’ha de presentar una descripció del projecte a desenvolupar. El termini per a aquesta primera fase acaba el dia 10 de desembre.

Al mateix temps, l’Assemblea local també ha donat el seu vist-i-plau per a iniciar contactes amb altres formacions d’esquerres amb les que poder consensuar un projecte de govern i configurar una coalició electoral. Per a Esquerra Unida les eleccions del proper any suposen l’oportunitat de consolidar les polítiques desenvolupades en l’actual legislatura que situen a les persones com a prioritat de la política municipal. Tot i les millores dels darrers anys, l’atur i la desigualtat continuen sent dos grans problemes a la nostra localitat; cal, per tant, seguir treballant per a millorar la situació de les famílies que pitjor ho estan passant i promoure l’economia local i l’ocupació.

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació