L'Ajuntament de la Vall d'Uixó millora el drenatge de l'aigua al Barri Ecològic

Francesca Bartolome 8 1 19ÀUDIO| La regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé ens conta les obres. També la finalització de les del Carrer Xacó, l'inici d'actuacions a les voreres d'altres carrers, com va la plaça del Centre i la pròxima instal.lació de l'ascensor a l'ajuntament. 

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha iniciat les obres del projecte per a millorar el drenatge d'aigua als voltants del Barri Ecològic “per a solucionar els problemes d'inundacions en els habitatges”. Amb les inversions de Facsa s'ha prioritzat actuar en esta zona “que va patir una situació excepcional durant l'alerta roja per pluges del mes d'octubre”, ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé.

Així, amb les inversions de Facsa s'estan instal·lant reixetes de major grandària de l'habitual i boques de bústia en els marges de la carretera Segorbe “perquè assumisquen més quantitat i més ràpid l'aigua que baixa del Sector 1C i Sumet” i es conduïsca a l'embornal i el pou que donen servei a estos PAIS que no estan desenvolupats.Barri Ecologic 1 1

El projecte també inclou finalitzar la vorera fins a la rotonda del Paratge de Sant Josep i construir un carril bici. L'edila ha assenyalat que estes obres “faran més estreta la calçada i ajudaran a reduir la velocitat de pas dels vehicles”, que és un altre dels problemes que pateix este tram “i una reivindicació veïnal des de fa molts anys, perquè és molt transitat sobretot per persones que salen a passejar o fer esport”.

El carril bici es realitzarà en material drenant “per a continuar prevenint inundacions en cas de noves pluges fortes”, ja que el Barri Ecològic és “una zona sensible, perquè els PAIS no estan desenvolupats per la fallida de l'empresa urbanitzadora i s'arrosseguen pedres i terra que emboça els embornals”, tal com ha indicat Bartolomé.

Per a arribar a este objectiu l'equip de govern es va reunir amb els veïns i l'Oficina Tècnica d'Urbanisme “ha estat estos mesos treballant en esta solució, redactant els informes necessaris, el projecte i la valoració econòmica”. Una labor que “s'ha fet el més ràpid possible, seguint tots els tràmits que marca la llei”.

Paral·lelament, des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó “estem gestionant com desbloquejar la situació de Sumet, negociant amb els propietaris, després de dos legislatures d'immobilisme per part del PP”. Així, s'espera que en la pròxima legislatura “puga vore la llum el seu desenvolupament definitiu”, ha finalitzat.

gener fons

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació